Peg Parnevik og Filip Lamprecht:

Derfor holdt de bruddet skjult

- Vi følte at det kom til å eksplodere.

BRUDD: Peg Parnevik avslører hvorfor hun og ekskjæresten holdte bruddet skjult. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Peg Parnevik avslører hvorfor hun og ekskjæresten holdte bruddet skjult. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Bruddet mellom den svenske TV-profilen og influenseren Peg Parnevik (26), og den halvnorske kjendissønnen Filip Lamprecht (24) fikk massiv oppmerksomhet. Det var i juni det ble kjent at forholdet hadde tatt slutt etter seks år sammen.

Kort tid seinere lettet Parnevik på sløret om bruddet i podkasten sin «Pillowtalk med Peg & Penny».

- Det er bare kjærlighet. Jeg elsker Filip og kommer alltid til å gjøre det, og han føler det samme. Vi har kontakt hele tida, og jeg trodde aldri at jeg skulle si dette, men jeg er lykkeligere enn noen gang. Jeg føler meg som meg selv igjen, sa hun den gang.

I etterkant av av at det ble slutt har Parnevik opplevd å få mye hat, samt at hun mistet tusenvis av følgere da hun delte bilde av en ny flørt. Fansen var med andre ord ikke fornøyd med hvordan hun håndterte bruddet.

- Kom til å eksplodere

Nå har hun derimot stilt opp til et stort intervju med Expressen hvor hun går nærmere inn på bruddet, tida etter og den nye kjæresten.

I intervjuet deler hun flere private detaljer, hvor hun blant annet forteller at hun gikk gjennom en svært vanskelig periode etter at det ble slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.