Daniel Radcliffe:

Derfor holder «Harry Potter»-stjernen seg unna sosiale medier

- Jeg ville vært elendig på det.

HOLDER SEG UNNA: Det er nok flere fans som har lagt merke til at Daniel Radcliffe (29) ikke er å finne på noen av de sosiale mediene. Nå forteller skuespillerstjernen hvorfor. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SEG UNNA: Det er nok flere fans som har lagt merke til at Daniel Radcliffe (29) ikke er å finne på noen av de sosiale mediene. Nå forteller skuespillerstjernen hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2001 ble den britiske barneskuespilleren Daniel Radcliffe (29) stjerne over natten, da han spilte hovedrollen i den første «Harry Potter»-filmen.

I ti år spilte han den unge trollmannen Harry Potter, og var en del av et magiunivers som tok verden med storm. Radcliffe har derfor sett seg nødt til å vokse opp i rampelyset, da alles øyne var rettet mot den unge skuespilleren i mange år.

Men er det noe fans har bitt seg merke i, så er det at den unge stjernen aldri har vært å finne på sosiale medier, og søker du ham opp på Twitter, Facebook eller Instagram, vil du kun finne falske kontoer.

Fortalte hvorfor

Nylig åpnet den kjente skuespilleren opp på TV-programmet Busy Tonight, gjengitt av Contact Music, om hva han føler for sosiale medier, og hvorfor han ikke er å finne der.

- Det er ikke det at jeg ikke liker det, men jeg ville vært elendig på det. Jeg hadde bare kranglet, sier han i programmet, før han legger til:

- Jeg har ikke den mentale styrken som kreves på Internett. Jeg er redd jeg ikke hadde vært streng nok til å klare det selv. Så da hadde det blitt noen andres ansvar, og da hadde all autensitet vært borte. Jeg har aldri følt meg komfortabel med det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer