Harry Styles:

Derfor holder han legningen hemmelig

Det har lenge blitt spekulert rundt Harry Styles sin seksualitet.

HEMMELIGHETSFULL: Harry Styles åpner seg om hvorfor han holder visse deler av livet privat. Foto: Lensi Photography/Splash News/NTB
HEMMELIGHETSFULL: Harry Styles åpner seg om hvorfor han holder visse deler av livet privat. Foto: Lensi Photography/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Helt siden Harry Styles (28) dukket opp på «The X Factor UK» i en alder av 16 år, har flere mildt sagt vært forelsket i den populære briten.

Artisten har måtte tåle heftige spekulasjoner rundt kjærlighetslivet sitt, og ikke minst rundt legningen sin.

Styles har aldri bekreftet eller avkreftet ryktene som har svirret rundt romansene hans og seksualiteten, men nå åpner han seg omsider til Rolling Stone.

DON'T WORRY DARLING: Harry Styles og Florence Pugh spiller inn drøye scener i denne nye filmen. Vis mer

- Jeg har aldri snakket om privatlivet mitt i offentligheten, og jeg har funnet ut av at det har vært veldig positivt for meg. Det kommer alltid til å være historier om meg der ute, og jeg tror jeg bare bestemte meg for å ikke bruke tid på å rette på de eller si noe om det, forteller han til magasinet, gjengitt av ET.

28-åringens klesstil er kjent for å bryte med kjønnsnormene. Noe som har ført til at legningen hans har blitt diskutert. Styles sier han aldri har følt han trenger å diskutere det offentlig.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Noen ganger sier folk: «Du har bare vært sammen med kvinner offentlig», men jeg har aldri vært sammen med noen offentlig. Hvis noen tar et bilde av deg med noen, betyr ikke det at du velger å ha et offentlig forhold.

«Watermelon Sugar»-sangeren dater for tiden Olivia Wilde (38), noe de ikke har prøvd å legge skjul på. Etter at paret møttes i 2020 har aldersforskjellen, og hvorvidt det er ekte kjærlighet, blitt diskutert mye i sosiale medier.

Harry Styles holder konsert i Telenor Arena fredag 1. juli, og kommenterer skytingen som kostet to personer livet i Oslo sentrum lørdag 25. juni. Video: Sigrid Hvidsten Vis mer

Det har vært en smertefull påminnelse for Styles, som synes det er vanskelig å ha privatlivet så offentlig

- Det er åpenbart vanskelig å føle at det å være nær meg betyr at du kan utsettes for utpressing på Twitter. Jeg ville bare synge. Jeg ville ikke valgt denne karrieren hvis jeg visste det kunne såre folk på den måten.

LES OGSÅ: Avkrefter rykter etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer