Erik Sæter:

Derfor holder han kjæresten skjult

TV-profilen vil ikke fortelle hvem kjæresten er.

RØPER DETALJER: Erik Sæter forteller ikke hvem kjæresten er, men røper noen detaljer. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
RØPER DETALJER: Erik Sæter forteller ikke hvem kjæresten er, men røper noen detaljer. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert

TV-profil Erik Sæter (25) har tidligere delt både det ene og det andre om sitt eget privatliv, men i det siste har han valgt en annen taktikk.

I februar i år røpet han nemlig at han hadde en jente han var veldig glad i, etter å ha blitt konfrontert med kjæresterykter av Rød Løper. 25-åringen la ikke skjul på at han hadde det veldig bra, men han har likevel vernet godt om hvem den utkårede er.

I onsdagens episode av Rød Løpers podkast avslører imidlertid den tidligere «Paradise hotel»-deltakeren hvorfor han velger å holde kjæresten skjult.

- Hver gang jeg prater med dere, prøver dere å få meg til å si hvem det er, uttaler Sæter i podkasten.

MUSIKK: Erik Sæter og Johannes Magnussen har skrevet og dedikert en låt til sine mødre. De beklager for deltakelsen i diverse realityprogrammer. Video: Viaplay/Discovery+/Dagbladet/Se og Hør. Vis mer

Avslører grunnen

Da får han spørsmål om hvorfor han velger å holde kjæresten skjult.

- I noen tilfeller hvor noen influensere blir sammen med vanlige folk, så er det jævlig åpenbart at partneren liker det veldig godt den eksponeringen som kommer i tillegg, forklarer Sæter og følger opp:

- Det er jo kanskje det verste, hvis du må begynne å lure på hvorfor dama di liker deg.

TV-profilen synes av den grunn det er greit at hans utkårede ikke etterspør eksempelvis det å bli tagget i innlegg i sosiale medier.

- Men så vil ikke hun det heller, og det må jo være helt lov, legger han til etter forklaringen om hvorfor ikke kjæresten blir offentliggjort.

HARDE TAK: når tidligere «Paradise Hotel» og «Farmen Kjendis»-deltaker Erik Sæter møter sitt alter ego i lysluggens nye musikkvideo. Video: Brohem/Rød Løper Vis mer

Røper dette

Selv om TV-profilen ikke ønsker å gå ut med hvem han er sammen med, avslører han noen detaljer i podkasten.

Den utkårede er to år yngre og nordlending, røper Sæter i Rød Løper-episoden.

Han forteller også at de to møttes på et nachspiel, og at det var der «magien skjedde».

De fant tonen og skal deretter ha lagt hverandre til på Snapchat. En stund senere skulle den utkårede flytte til Oslo, og Sæter meldte seg da til å hjelpe til med flyttingen. Med det hadde de hatt sin første date.

LES OGSÅ: - Ble droppet av TV-program

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer