Herman Flesvig:

Derfor holder han kjæresten skjult

Komiker Herman Flesvig letter på sløret om hvorfor han holder forholdet sitt privat.

PRIVAT: Komiker Herman Flesvig ønsker sjeldent å uttale seg om privatlivet sitt, men gjør imidlertid et lite unntak i et nytt intervju. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PRIVAT: Komiker Herman Flesvig ønsker sjeldent å uttale seg om privatlivet sitt, men gjør imidlertid et lite unntak i et nytt intervju. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den norske komikeren Herman Flesvig (28) er i vinden om dagen med NRK-serien «Førstegangstjenesten». Den ferske serien har fått terningkast i toppsjiktet, blant annet en sekser fra Dagbladets anmelder.

På privaten ser det også ut til å gå svært bra for komikeren, som i midten av juni kunne røpe at han hadde fått seg kjæreste. Avsløringen kom etter at det over lengre tid hadde versert rykter om at 28-åringen hadde funnet kjærligheten.

- Jeg er en veldig heldig gutt som får være sammen med henne, sa Flesvig til Dagbladet under årets Gullruten-utdeling i juni.

Kort tid seinere ble det kjent at paret også hadde blitt samboere.

Hyllet kjæresten

Siden den gang har komikeren holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om kjæresten, og han har heller ikke delt noen bilder av sin utkårede i sosiale medier.

Denne uka overrasket imidlertid Flesvig da han delte et innlegg på Instagram hvor han blant annet hyllet kjæresten.

I Instagram-innlegget som omhandlet den overveldende responsen han hadde mottatt for de nye episodene av «Førstegangstjenesten», skrev han blant annet følgende:

«Jeg vil også takke venner, familie, manager, og ikke minst en fantastisk kjæreste som alltid støtter meg når jeg lever i en boble med mye jobbing, kombinert med periodevis fosterstilling og nerver. Tusen, tusen takk! Dere holder meg på beina».

KOMISK: Herman Flesvig har nok en gang tatt på seg militæruniformen for å spille et mangfold av komiske karakterer i Førstegangstjenesten. Video: NRK Vis mer

Vil ikke være i rampelyset

Nå, i et nytt intervju med VG, utdyper komikeren hvorfor han velger å verne om forholdet til kjæresten sin.

- Det handler om at den dama jeg er sammen med ikke ønsker å være i offentligheten, og at jeg tror det er sunt å holde private ting privat, forklarer han.

Overfor avisa påpeker Flesvig at han er påskrudd hele dagen og at han blottlegger seg foran kamera, og i arbeidet sitt. Men at med kjæresten er det annerledes.

- Med kjæresten min har jeg et sted der jeg ikke er på jobb, men kan puste og være en Herman som ikke trenger å fange alle andres oppmerksomhet, eller lure på hva publikum syns. Dette er fristedet mitt, utdyper han.

I intervjuet kommer de også inn på om Flesvig ønsker seg barn i framtida, noe han nylig avslørte i NRK-programmet «Med Monsen på villspor».

DRØMMER OM BARN: Herman Flesvig har tidligere uttalt at han har ønsket seg barn siden han var 16, men han har foreløpig ingen planer om å stifte familie enda. Foto: Helene Kjærgaard/TV 2
DRØMMER OM BARN: Herman Flesvig har tidligere uttalt at han har ønsket seg barn siden han var 16, men han har foreløpig ingen planer om å stifte familie enda. Foto: Helene Kjærgaard/TV 2 Vis mer

Der fortalte nemlig komikeren at han har ønsket seg barn siden han var 16 år. Overfor VG gjør han det imidlertid klart at det ikke er aktuelt med barn riktig ennå.

- Hvis man kan få en familie så er jo det veldig herlig. Det er ikke sånn at jeg skal ha det snart, det er lenge til.

Flesvigs manager, Laila Robe, har tidligere gjort det klart overfor Se og Hør at Flesvig ikke vil kommentere privatlivet sitt.

AVSLØRER: - Jeg er en veldig heldig gutt som er sammen med henne. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Er konfliktsky

Flesvig gjør stor suksess med «Førstegangstjenesten», men det er ikke alle som er utelukkende positive til NRK-serien.

Rapper Yaw Britwum (25), bedre kjent under artistnavnet Britz, skapte blant annet debatt i sosiale medier - etter at han kritiserte Flesvig i et intervju med YLTV.

Kritikken gikk ut på at karakteren Ola Halvorsen ble for karikert, og at ungdom på Haugenstua får konsekvenser av humorserien - nemlig å motbevise stereotypen.

Flesvig uttalte seg for første gang om kritikken forrige uke, hvor han understreket at han aldri var ute etter å såre noen.

- Det går inn på meg. Jeg er konfliktsky og hater å såre folk. Jeg har aldri hatt som intensjonen å såre eller krenke noen når jeg driver med humor, sa han til VG.

HET: Herman Flesvig er i vinden for tiden, og nå har han sluppet låta «Josefine». Produsent: Anders Nilsen Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisdatteren vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer