Henrik Skansen:

Derfor holder han forholdet skjult

Tv-profilen letter på sløret om kjæresten.

HATT KJÆRESTE I TRE ÅR: Henrik Skansen er en av profilene som er å se i den tredje sesongen av «Sophie Elises Verden», men det kanskje få vet er at han har kjæreste. Nå forteller han hvorfor han holder forholdet privat. Foto: NTB Scanpix
HATT KJÆRESTE I TRE ÅR: Henrik Skansen er en av profilene som er å se i den tredje sesongen av «Sophie Elises Verden», men det kanskje få vet er at han har kjæreste. Nå forteller han hvorfor han holder forholdet privat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

GAMLE LOGEN (Se og Hør): Fredag kveld var det duket for den årlige Vixen Awards som finner sted på Gamle Logen i hovedstaden. Her skulle flere priser deles ut som blant annet årets influenser innen mote, beauty, trening og helse, livsstil og interiør.

På den røde løperen dukket flere av Norges største profiler innenfor YouTube, blogg, sosiale medier og podkast opp. En av dem som var tv-profil Henrik Skansen.

Han har de siste åra vært en av profilene i TV 2-programmet «Sophie Elises Verden», og kom sammen med tv-profil og tidligere toppblogger Sophie Elise Isachsen (25) og venninnen Fetisha Williams.

FIRKLØVER: I den tredje sesongen av «Sophie Elises Verden» er det Fetisha Williams, Charlotte Solli, Sophie Elise Isachsen og Henrik Skansen som er med. Her avbildet under premierefesten av tv-seriens tredje sesong tidligere denne måneden. Foto: Espen Solli / TV 2
FIRKLØVER: I den tredje sesongen av «Sophie Elises Verden» er det Fetisha Williams, Charlotte Solli, Sophie Elise Isachsen og Henrik Skansen som er med. Her avbildet under premierefesten av tv-seriens tredje sesong tidligere denne måneden. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Holder forholdet privat

I realityserien nevner Skansen såvidt at han har en kjæreste, men ham får derimot ikke seerne møte i realityserien. Og nettopp dét er det en grunn til.

- Jeg er ganske lik meg selv som jeg er i serien, men det eneste man ikke får se i serien er kjæresten min. Han har lyst til å leve et liv utenfor rampelyset, forteller Skansen og legger til:

- Så vi respekterer ham for det. At han ikke vil være med.

Videre sier Skansen at de ble kjærester for omlag tre år siden, og at han er sikker på at det blir giftermål i framtida.

VENNER: Her er Henrik Skansen avbildet sammen med Sophie Elise Isachsen og Joakim Kleven i anledning premierefesten av den tredje sesongen av «Sophie Elises Verden». Foto: Espen Solli / TV 2
VENNER: Her er Henrik Skansen avbildet sammen med Sophie Elise Isachsen og Joakim Kleven i anledning premierefesten av den tredje sesongen av «Sophie Elises Verden». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Mye dramatikk

Det er ingen tvil om at seerne har blitt introdusert for mye dramatikk i «Sophie Elises Verden»-vennegjengen, bestående av Skansen, Isachsen, Charlotte Solli og Williams.

På spørsmål om hva Skansen tenker om alt dramaet svarer han følgende:

- Jeg føler at det er en god refleksjon av livet vårt. Det er egentlig bare sånn det blir i forhold til for eksempel «Bloggerne». Vi har jo vi en mye mer tettpakka timeplan når det kommer til opptak.

- «Bloggerne» filmer kanskje en til to ganger i løpet av en måned, mens vi kan filme fem ganger i løpet av en uke. Med lange dager. Og når man er oppå hverandre så mye, så går man fort i tottene på hverandre. Det er bare sånn det er.

I TV 2 Sumo-serien «Sophie Elises verden» får man bli med Sophie Elise når hun opererer rumpa si i Los Angeles. Video: Rød Løper / TV 2 Sumo Vis mer

- Blir du noen gang lei av det?

- Ja, så klart når det står på som verst så blir man jo litt sliten av det. Men vi er jo venner, så da tenker man at det ikke er vondt ment.

I realityserien har det også flere ganger blitt vist opphetede krangler mellom Williams og Isachsen, og når Se og Hør stiller spørsmål om hva som er det beste og verste med vennskapet deres, svarer Williams:

- Det verste er vel at vi er litt dårlig på konfrontasjon. Vi holder det litt lenge inne. Så er det enten jeg eller henne som klikker, og da blir noen det sorte fåret.

- Det beste er at man, så godt det lar seg gjøre, prøver å være der for hverandre. Hun har sin måte å være der for meg på og det samme har jeg for henne.

SINGEL: Fetisha Williams innrømmer at dating ikke er helt hennes greie. Her avbildet ved en annen anledning i fjor. Foto: Espen Solli/ TV 2
SINGEL: Fetisha Williams innrømmer at dating ikke er helt hennes greie. Her avbildet ved en annen anledning i fjor. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Vil melde seg på «Love Island»

I tv-serien snakker også Williams om at hun har kjærlighetssorg etter bruddet med ekskjæresten. Overfor Se og Hør forteller hun at det går bedre med henne nå, men at ting tar tid.

- Har du begynt å date igjen?

- Herregud, jeg prøver jo, men det er ikke helt min greie. Så jeg har slettet Tinder, jeg har slettet alt, og så håper jeg på en sesong tre av «Love Island». Da skal jeg melde meg på, svarer hun lattermildt.

NY SESONG: Sesong 3 av Sophie Elises verden kommer i januar. Vis mer

LES OGSÅ: - Hele tissen min er utenfor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer