Dakota Johnson og Chris Martin:

Derfor holder de forholdet privat

Holder kortene tett til brystet.

PRIVAT: Chris Martin og Dakota Johnson uttaler seg sjelden om hverandre i pressen. Foto: Jackson / Splash News / NTB
PRIVAT: Chris Martin og Dakota Johnson uttaler seg sjelden om hverandre i pressen. Foto: Jackson / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det var i 2017 at Coldplay-vokalist Chris Martin (45) og skuespiller Dakota Johnson (32) innledet et forhold. Gjennom årene har stjerneparet imidlertid holdt en svært lav profil.

De har vernet godt om privatlivet, og har bare en sjelden gang uttalt seg om hverandre i pressen.

- Jeg kommer ikke til å snakke om det, men jeg er veldig lykkelig, fortalte skuespilleren til magasinet Tatler i 2018.

Nå får vi imidlertid kanskje en mulig forklaring på hvorfor paret holder kortene tett til brystet når det gjelder forholdet.

Paret bor sammen i Malibu, hvor Vanity Fair har møtt «Fifty Shades of Grey»-stjernen for en lengre intervju. Ifølge magasinet liker skuespilleren å kjøre opp og ned motorveien - langs vannet - i en Mustang fra 1965, som hun fikk i bursdagsgave av kjæresten.

Den svenske Netflix-serien «Kjærlighet og anarki» er ute med ny sesong, der vi blant annet får se skuespiller Ida Engvoll i en svært spesiell sexscene. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Både Johnson og Martin holder privatlivet nettopp det - privat. Ifølge Vanity Fair skal det komme delvis av at de er en stor familie, men det skal også ha grobunn i skuespillerens oppvekst.

Hun vokste opp med kjendisforeldrene Melanie Griffith (64) og Don Johnson (72), og er én av syv halvsøsken. Martin deler to tenåringsbarn med skuespiller Gwyneth Paltrow (49).

- Kanskje jeg ser på forhold på den måten fordi jeg vokste opp i nettopp min familie. Vi var alle veldig kule (mot hverandre journ.anm.).

- Åpenbart var det ganger hvor det ikke var så kult, men jeg opplevde det, så jeg vil ikke ha det i livet mitt nå. Jeg vil ikke at noen barn skal oppleve noe som det. Det er bedre å være snill, og det er også veldig deilig at alle faktisk elsker hverandre og har hverandres rygg, fortsetter hun.

LES OGSÅ: Dette svarer hun på babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer