Maria Stavang:

Derfor holder de forholdet privat

Maria Stavang avslører hvorfor følgerne får et snevert innblikk i forholdet med komikerkjæresten.

PRIVAT: Maria Stavang avslører nå hvorfor hun holder forholdet med Magnus Devold så privat. Foto: Fredrik Holst/ Discovery
PRIVAT: Maria Stavang avslører nå hvorfor hun holder forholdet med Magnus Devold så privat. Foto: Fredrik Holst/ Discovery Vis mer
Publisert

Denne høsten kunne Se og Hør avsløre at komiker Maria Stavang (25) hadde funnet kjærligheten med humorkollegaen Magnus Devold (33).

Nyheten kom etter at sistnevnte gjestet podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi», der han avslørte at han ikke lenger var singel. Komikerduoen holdt imidlertid kortene tett til brystet, og det var ikke før omlag en måned senere at paret selv kunne bekrefte at de var blitt et par.

Det gjorde de i form av hvert sitt innlegg på Instagram. Stavang delte nemlig et bilde av Devold som satt på en trikk, der hun refererte til ham som «typen» sin. Det samme gjorde 33-åringen, som refererte til Stavang som «dama» si.

Det er imidlertid to av svært få innlegg vi har fått se av komikerduoen sammen, og til Se og Hør kan Stavang nå avsløre hvorfor hun holdt, og fremdeles holder, forholdet så privat.

- Vår greie

Grunnen til det skal, ifølge Stavang, være at paret er så offentlige ellers. Komikerduoen har nemlig hyppig vært å se i ulike tv-programmer denne høsten, med både «Kongen befaler» og «Ylvis på holmen med Calle og Magnus».

Snart har også 25-åringen premiere på eget program, «Voksensmerter».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer