Maria Stavang:

Derfor holder de forholdet privat

Maria Stavang avslører hvorfor følgerne får et snevert innblikk i forholdet med komikerkjæresten.

PRIVAT: Maria Stavang avslører nå hvorfor hun holder forholdet med Magnus Devold så privat. Foto: Fredrik Holst/ Discovery
PRIVAT: Maria Stavang avslører nå hvorfor hun holder forholdet med Magnus Devold så privat. Foto: Fredrik Holst/ Discovery Vis mer
Publisert

Denne høsten kunne Se og Hør avsløre at komiker Maria Stavang (25) hadde funnet kjærligheten med humorkollegaen Magnus Devold (33).

Nyheten kom etter at sistnevnte gjestet podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi», der han avslørte at han ikke lenger var singel. Komikerduoen holdt imidlertid kortene tett til brystet, og det var ikke før omlag en måned senere at paret selv kunne bekrefte at de var blitt et par.

Det gjorde de i form av hvert sitt innlegg på Instagram. Stavang delte nemlig et bilde av Devold som satt på en trikk, der hun refererte til ham som «typen» sin. Det samme gjorde 33-åringen, som refererte til Stavang som «dama» si.

Det er imidlertid to av svært få innlegg vi har fått se av komikerduoen sammen, og til Se og Hør kan Stavang nå avsløre hvorfor hun holdt, og fremdeles holder, forholdet så privat.

VOKSENSMERTER: Maria Stavang er klar med sitt eget program, «Voksensmerter», og i første episode plasserer hun Magnus Devold, daværende venn og nåværende kjæreste, i en løgndetektor. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Vår greie

Grunnen til det skal, ifølge Stavang, være at paret er så offentlige ellers. Komikerduoen har nemlig hyppig vært å se i ulike tv-programmer denne høsten, med både «Kongen befaler» og «Ylvis på holmen med Calle og Magnus».

Snart har også 25-åringen premiere på eget program, «Voksensmerter».

- Det er et eller annet med at man gir så mye av seg selv på alle mulige andre måter, begge to. Han er kanskje litt mer privat enn meg - i hvert fall på Instagram. Jeg er ikke så mystisk på Instagram, ler hun.

- Er det han som har holdt igjen litt?

- Nei, begge to. Det er en enighet om det, fordi akkurat det er vårt. Vi deler alt annet med alle andre, også blir det der vår greie.

Klipp fra TVNorge-programmet "Kjendiskveld med Magnus Devold" der Erlend Elias blir skremt av Magnus Devold. Vis mer

- Mystiske i starten

Videre innrømmer komikeren at paret har vurdert å gjøre en lenger «hjemme hos»-reportasje for Se og Hør, bare for å få ha gjort det.

Som nevnt var det Se og Hør som først avslørte forholdet for offentligheten, etter stor interesse fra fansen.

- Vi var veldig mystiske i starten, men herregud så mange meldinger vi fikk. Det var jo Se og Hør som var ute med det selv om vi ikke hadde svart på meldingene, sier 25-åringen, og legger til:

- Vi er jo veldig interessante, selvfølgelig har alle lyst til å vite om oss, sier hun humoristisk.

NY KJÆRESTE: Kjærligheten smiler igjen for Morten Botten. Nå bekrefter han nytt forhold. Video: Rød Løper Vis mer

Familie og venner først

Devold er 25-åringens første kjæreste, og det skal ha bidratt stort når valget om å holde forholdet privat ble tatt. Spesielt avsløringen om at de hadde gått inn i et forhold sammen følte paret var viktig å vente litt med.

- For oss tror jeg det handler om, i hvert fall for meg som aldri har vært i et forhold før, at familie og venner får vite det før Se og Hørs lesere får vite det. At man ikke får sånne teite overskrifter som man ofte får når man uttaler seg til media.

At hun nå er i sitt første forhold mener hun selv passer henne ypperlig. Hun forteller nemlig at kjæresterollen «kler henne så godt». På spørsmål om hun er en god kjæreste, svarer hun et rungende:

- Jeg, ja! Jeg er dritgøy - kjempestabil, avslutter hun lattermildt.

LES OGSÅ: «Jakten»-bonden avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer