Benjamin Ingrosso og Frøya Winther:

Derfor holder de forholdet hemmelig

Benjamin Ingrosso prater sjeldent om kjærlighetslivet sitt.

DATER NORDMANN: Benjamin Ingrosso har visst nok funnet lykken med norske Frøya Sofie Winther. Foto: Thomas Andersen/ TV 2/ NTB
DATER NORDMANN: Benjamin Ingrosso har visst nok funnet lykken med norske Frøya Sofie Winther. Foto: Thomas Andersen/ TV 2/ NTB Vis mer
Publisert

Norske og svenske medier har i lengre tid spekulert i om artisten Benjamin Ingrosso (25) har funnet lykken med den norske influenseren Frøya Sofie Winther (29).

Det er en kjent sak at Ingrosso liker å holde kjærlighetslivet privat, men til Expressen kan artisten nå fortelle hvorfor.

- Ellers ville folk faen meg visst alt om oss, sier han til den svenske avisa.

ROMANSE: Influenser Frøya Sofie Winther snakker ut om romansen med Benjamin Ingrosso. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

Romanseryktene mellom artisten og den norske influenserenhar vært mange det siste året.

Winther har blitt sett i med både Ingrossos venner og familie, og hun var også med familien Wahlgren-Ingrosso på tur til Spania i sommer.

Selv om den norske influenseren nylig kommenterte forholdet, er Ingrosso fortsatt ordknapp om kjærlighetslivet.

- Jeg er så forbanna ikke-privat ellers, sier 25-åringen.

UTBRUDD: Bianca og Benjamin Ingrosso og Pernilla Wahlgren i «Wahlgrens verden» har en intens diskusjon i bilen. Video: Discovery+. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

Videre forklarer han at de fleste allerede vet det meste om ham og familien hans, og at han derfor er opptatt av å holde forholdet sitt privat.

- Jeg har lært den greia, at hvis jeg holder den delen litt mer privat, kan jeg i alle fall ha noen ting som bare jeg og mine nærmeste vet om.

Ryktene rundt duoen har blant annet kommet etter at de har delt mye av det samme innholdet på Instagram.

I sommer fyrte de ytterligere oppunder ryktene, da de ble avbildet sammen på familieferie, av storesøster Bianca Ingrosso (27).

LES OGSÅ: Sondre Lernes røper kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer