Derfor heter han Blipp

«Norske talenter»-programlederen Stian Blipp byttet navn.

BYTTET NAVN: Stian Glopholm fikk tilnavnet Blipp på grunn av beatbox-ferdighetene. Senere byttet han navn. Foto: FAME FLYNET
BYTTET NAVN: Stian Glopholm fikk tilnavnet Blipp på grunn av beatbox-ferdighetene. Senere byttet han navn. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange har sikkert stoppet opp når de har hørt «Norske talenter»-programlederen Stian Blipp sitt etternavn.

I et intervju i den kommende novemberutgaven av bladet FHM, som er i salg fredag, forklarer Blipp bakgrunnen bak navnet.

- Det er et kallenavn fra 14-årsalderen, på grunn av min tourettes-aktige beatboxing. Folk ble kalt verre ting i ungdomsskoletiden, som «Kukulf» og «Dildofrans», så jeg tok gladelig imot «Blipp». Etter hvert kalte alle meg bare Stian Blipp. Og da skiftet jeg navn. Nå snakker jeg med banken om boliglån, og det er eneste gang jeg har angret. Blipp skriker ikke boliglån, sier han til bladet.

Før programlederen skiftet navn, het han Stian Glopholm.

- Det var som nevnt tilfeldig at det ble slik, men det ruller utvilsomt bedre av tungen enn Glopholm, ja. Jeg klarer knapt å si det selv engang, heller ikke etter et par stive.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det var helt sjeleknusende flaut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer