Derfor hater hun sin nye frisyre

- Jennifer føler at den nye sveisen var en tabbe.

<strong>ANGRER:</strong> Superstjernen skal visstnok hate sin nye sveis, som får henne til å føle seg eldre. Foto: Stella Pictures
ANGRER: Superstjernen skal visstnok hate sin nye sveis, som får henne til å føle seg eldre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var mange som ble overrasket da Jennifer Aniston (42) viste seg fram under promoteringen av sin nye film «Just Go With It» i Madrid i slutten av februar. Da hadde skuespilleren nemlig en helt ny sveis.

Nå skriver nettstedet ShowbizSpy.com at Aniston angivelig hater sin nye frisyre.

- Jennifer føler at den nye sveisen var en tabbe. Hun ble lovet av sin stylist at den ville få henne til å se yngre ut, men hun synes den hadde helt motsatt effekt, sier en kilde ifølge nettstedet.

Likevel fikk superstjernen skryt av bladet People da hun hadde klippet seg.

«Frisyren markerer en milepæl for Jennifer, ettersom hun har klippet det kortere enn kragebenet.», skrev bladet tidligere.

- Hun har alltid hatt komplekser for nesa. Hun trodde hun hadde slått seg til ro med formen til den, men uten hennes lange hår, mener hun den nok en gang er for stor for ansiktet. I tillegg synes hun den får ansiktet hennes til å se rundere ut, og det hater hun. Håret var på en måte hennes sikkerhetsnett.

Derfor er det ventet at Aniston kommer til å spare til lenger hår igjen, istedenfor å opprettholde den korte sveisen.

- Hun føler seg ikke sexy lenger, og det er den nye bobens skyld.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sjekk den sveisen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer