«Hela Sverige bakar»:

Derfor har tv-profilen to kjærester

Paret forelsket seg i den svenske tv-profilen. Nå er de kjærester, alle tre.

TV-FJES: Bradley Peter kom helt til finalen i fjorårets sesong av bakeprogrammet «Hela Sverige bakar». Foto: Linus Hallsenius/TV4
TV-FJES: Bradley Peter kom helt til finalen i fjorårets sesong av bakeprogrammet «Hela Sverige bakar». Foto: Linus Hallsenius/TV4 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Bradley Peter (27) kjempet seg nesten helt til topps i bakeprogrammet «Hela Sverige bakar» i fjor vinter, men det er ikke bare baketalentet hans som har vekket oppsikt i hjemlandet.

27-åringen har nemlig to kjærester, og i et intervju med svenske Expressen forteller de tre mennene om det utradisjonelle forholdet.

Kjærlighetshistorien startet for to år siden, da han møtte kjæresteparet Mathias og Thomas på en pub. De to hadde vært sammen i fire år på det tidspunktet.

Peter kom i snakk med paret, og de fant raskt tonen. Det resulterte i at duoen inviterte Peter på middag, og etter å ha vært venner en liten stund, utviklet det seg etter hvert romantiske følelser mellom de tre mennene.

- Jeg og Mathias var på samme bølgelengde og vi satte oss ned for å prate. Vi begge følte at Bradley var mer enn en venn, og da var det bare to ting å gjøre: kutte ham ut, eller å ta en sjanse og invitere ham inn i forholdet vårt, sier Thomas til avisen.

- Dobbelt med kjærlighet

De valgte å gå for det siste alternativet, og i mars i år flyttet de tre sammen inn i en leilighet i Göteborg - som kjærester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.