Khloé Kardashian og Kylie Jenner:

- Derfor har Khloé dårlig samvittighet for graviditeten

Synes synd på lillesøster Kylie Jenner i den vanskelige tiden.

- PROBLEMATISK: Det er ingen tvil om at Khloé Kardashian er fornøyd med å bli mamma. Likevel sitter hun igjen med dårlig samvittighet overfor lillesøster Kylie Jenner, som ikke har det så bra med sitt svangerskap. Det hevder en kilde. Foto: NTB scanpix
- PROBLEMATISK: Det er ingen tvil om at Khloé Kardashian er fornøyd med å bli mamma. Likevel sitter hun igjen med dårlig samvittighet overfor lillesøster Kylie Jenner, som ikke har det så bra med sitt svangerskap. Det hevder en kilde. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): En hel verden jublet synkront da Khloé Kardashian (33) avslørte at hun skal bli mamma for første gang. Etter flere måneder med ville spekulasjoner, tok hun og kjæresten Tristan Thompson (26) bladet fra munnen på Instagram.

Gratulasjonene har rent inn, men det har ikke bare vært enkelt for Khloé å ta avgjørelsen, ifølge en kilde som Hollywoodlife har pratet med. Kardashian-søsteren skal angivelig slite med svært dårlig samvittighet overfor sin gravide søster Kylie Jenner (20).

For mens hun og Tristan har hatt et flott svangerskap, fylt med masse kjærlighet og i et godt forhold, skal ikke situasjonen for Kylie være like enkel og romantisk.

Ønsker det samme

BLIR FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott venter angivelig barn sammen. Her fotografert i sommer, like før graviditetsryktene begynte å renne inn. Forholdet mellom de to stjernene skal angivelig være anspent. Foto: Splash News, NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott venter angivelig barn sammen. Her fotografert i sommer, like før graviditetsryktene begynte å renne inn. Forholdet mellom de to stjernene skal angivelig være anspent. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

- Khloé har vært gjennom helvete når det kommer til hennes tidligere forhold, så hun føler at hun fortjener all lykken hun får med Tristan. Derimot finnes det et mørkt punkt i livet hennes nå, og det er forholdet Kylie har med Travis Scott, sier kilden til nettsiden.

Den verdenskjente rapperen Travis Scott (25) har datet Kylie siden mai i år, like etter at forholdet hennes til Tyga (28) tok slutt. De er observert sammen utallige ganger, men har aldri bekreftet forholdet offentlig.

- Khloé er superbeskyttende overfor Kylie, og det gjør henne trist at Kylie ikke får den kjærligheten og dedikasjonen fra Travis som hun får fra Tristan, hever kilden.

At den vordende moren har det bra, er det derimot ingen tvil om.

❥The day I met you, my life changed. Thank you my love!❥

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Tristan er en stor del av regnestykket her. Han gir henne ofte komplimenter for kroppen hennes, og synes at hun er sexy når hun bærer frem et barn, sier kilden.

Khloe Kardashian har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Gratulasjoner på løpende bånd

Khloés avsløring på Instagram er likt hele 7,9 millioner ganger og kommentert 413 000 ganger i skrivende stund.

«Min største drøm har gått i oppfyllelse. Vi skal få et barn! Jeg har ventet og undret, men Gud har hatt en plan hele tiden. Han visste hva han gjorde. Jeg måtte bare stole på ham og smøre meg med tålmodighet», åpnet Khloé innlegget på Instagram.

Bildet viser stjernens mage, som både hun og Thompson holder rundt. Fra fjern og nær har gratulasjonene strømmet inn til de kommende foreldrene.

Lykkeønskninger

Supermodell Bella Hadid (21), som for øvrig også er en god venn av Kardashian-Jenner-klanen, er en av de første til å sende sine lykkønskninger til 33-åringen.

- Jeg er fullstendig i tårer Khloé. Jeg er så glad for deg og du kommer til å bli den beste moren, skriver hun.

Da Khloé bekreftet ryktene, skrev hun at hun var overlykkelig. Det legger hun imidlertid ikke skjul på overfor Bella heller.

- Tusen takk pene deg. Elsker deg. Jeg kan fremdeles ikke tro det, skriver hun tilbake.

Instagram-bildet har i skrivende stunt allerede blitt likt over seks millioner ganger, og kommentarene renner inn i kommentarfeltet.

Den britiske artisten Cheryl Cole​ (34) ble selv mor for første gang tidligere i år og i tillegg til å glede seg på 33-åringens vegne, forteller hun henne hvilken glede hun har i vente.

- Khloé! For noen fantastiske nyheter. Jeg kunne ikke vært gladere for deg. Din vakre sjel. Du er i ferd med å få den beste og mest dyrebare tiden av livet ditt. Og du fortjener det fullt og helt. Gratulerer mamma. Ønsker deg en frisk graviditet og for en fantastisk måte å starte det nye året på, skriver hun.

LES OGSÅ: - Jeg er fullstendig i tårer