Derfor har jeg ikke hatt sex på flere år

«Skal vi danse»-stjernen ga alle hakeslepp, men nå moderer hun seg litt...

SKAL VI DANSE: Brandy Norwood danser med Maksim Chmerkovskiy i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Men hennes uttalelser om sex har vakt langt mer oppmerksomhet enn det de to har gjort på gulvet. Foto: All Over Press
SKAL VI DANSE: Brandy Norwood danser med Maksim Chmerkovskiy i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse». Men hennes uttalelser om sex har vakt langt mer oppmerksomhet enn det de to har gjort på gulvet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: På «Dancing with the Stars», den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», avslørte skuespilleren og  R&B-atisten Brandy Norwood (31) at hun ikke har hatt sex på seks år.
Nå forteller hun hvorfor.

- Jeg har ikke vært i noe seriøst forhold på seks år. For å være helt ærlig, så pleier jeg å holde meg unna når jeg ikke er i et forhold, sier Brandy til Life & Style.

Men Brandy, som nok er mest kjent for sin rolle i TV-serien «Moesha», innrømmer at hennes første avsløring om at det har gått seks år siden sist, var litt overdrevet.

- Eh, nei. Men det har vært en lang stund. Vi snakker om år, sier Brandy.

Hun innrømmer at mulighetene definitivt har vært tilstede for henne, og at hun blant annet hadde noe på gang med rapperen Flo Rida.

- Jeg var veldig interessert i ham. Han er veldig attraktiv. Men det var noe ved oss som ikke klikket, sier Brandy til magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Han er en person i livet mitt