- Derfor har jeg brukt samme bikini i flere år

Jennifer Aniston nekter å kaste den før stroppene ryker.

SVERGER TIL DET GAMLE: - Enkelte «badedrakter» nå til dags har så mye fiksfakseri på at de svir huden din. Når man tar bikinien av ser det ut som om man har piskemerker og ord som Gucci svidd inn i huden, mener Jennifer Aniston. Foto: Stella Pictures
SVERGER TIL DET GAMLE: - Enkelte «badedrakter» nå til dags har så mye fiksfakseri på at de svir huden din. Når man tar bikinien av ser det ut som om man har piskemerker og ord som Gucci svidd inn i huden, mener Jennifer Aniston. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: TV- og filmstjernen Jennifer Aniston (42) har en tendens til å bruke de samme klærne om og om igjen. I et intervju med magasinet Glamour forteller hun om hvorfor hun de siste to årene har brukt den samme bikinien.

- Jeg bruker den så lenge som stroppene holder. Enkelte «badedrakter» nå til dags har så mye fiksfakseri på at de svir huden din. Når man tar bikinien av ser det ut som om man har piskemerker og ord som Gucci svidd inn i huden, forteller Aniston til magasinet.

Den tidligere «Friends»-stjernen deler coveret av den siste utgaven av Glamour med Demi Moore og Alicia Keys - en trio som har samerbeidet om å lage «Five», en serie av filmer om kvinner og brystkreft som skal sendes på amerikansk TV fra 10. oktober. Aniston selv har regissert en av de korte filmene.

I intervjuet letter superstjernen, som siden mars har datet Justin Theroux, litt på sløret rundt sine egne tanker rundt det hun ser på som et perfekt forhold.

- Jeg ville ikke gått inn i et forhold som ikke er basert på likestilling, gavmildhet, integritet, ånd, vennlighet og humor.

«The Horrible Bosses»-skuespilleren, avslører at hun aldri har hatt det bedre i livet.

- Å være på denne siden av 40-tallet kan beskrives som hvordan jeg burde følt siden jeg var 25. I kroppen og i hjertet. Jeg er meget fornøyd med livet, forteller hun til magasinet Glamour.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Superstjernen med sjokkerende karriereendring