Selena Gomez:

Derfor har hun vært stille i snart tre måneder

Superstjernen har flyttet fra Los Angeles og gått under jorda.

BORTE FRA RAMPELYSET: Superstjernen Selena Gomez har ikke publisert noen innlegg på Instagram på nærmere tre måneder. Nå forteller en kilde hva som skal være årsaken. Foto: NTB Scanpix
BORTE FRA RAMPELYSET: Superstjernen Selena Gomez har ikke publisert noen innlegg på Instagram på nærmere tre måneder. Nå forteller en kilde hva som skal være årsaken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

24. september la popstjernen Selena Gomez (26) ut sitt foreløpig siste innlegg på Instagram. Artisten kunngjorde overfor sine 144 millioner følgere at hun ville ta en pause fra sosiale medier, og gikk med det under jorda.

- Om enn hvor takknemlig jeg er for at sosiale medier gir oss alle en stemme, er jeg like takknemlig for å kunne ta et steg tilbake og bare leve i nuet. (...) Husk at negative kommentarer kan såre hvem som helst, skrev hun den gang.

Det er ingen hemmelighet at de siste årene har vært vanskelige for Selena. Superstjernen har den kroniske betennelsessykdommen Lupus, og som følge av dette har hun slitt med depresjon, panikkanfall og angst.

- Klaustrofobisk

Overfor Hollywood Life avslører en kilde nå at Gomez har hatt svært godt av en pause. I september fortalte artisten i et intervju med ELLE at hun hadde flyttet fra «klaustrofobiske» Los Angeles til Orange County for å få ro.

Å trekke seg tilbake fra både internett og røde løpere har etter alt å dømme vært en konkret plan for Selena. Hvor lang tid det tar før hun eventuelt gjør et comeback, er derimot uvisst.

- Selena er på et mye bedre sted i livet sitt nå. Hun føler seg bedre etter at hun selv valgte å forsvinne fra rampelyset for nesten tre måneder siden, sier kilden til nettstedet.

Tøft med eksens bryllup

26-åringens beslutning om å logge av internett, ble kjent da rykter om forlovelse og bryllup for ekskjæresten, Justin Bieber (24), herjet som verst. 14. september, en drøy uke før Selena kom med sin kunngjøring, ble Justin og Hailey Bieber (22) observert på vei inn i rettslokaler i New York.

Kort tid etter dominerte ryktene i sosiale, så vel som tradisjonelle medier, om at duoen hadde giftet seg. Giftermålet ble først bekreftet av ekteparet selv i november.

GIFT: Justin og Hailey Bieber bekreftet nylig at de to har gitt hverandre sitt ja. Her avbildet sammen under en hockeykamp forrige måned. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Justin og Hailey Bieber bekreftet nylig at de to har gitt hverandre sitt ja. Her avbildet sammen under en hockeykamp forrige måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selenas helse skal dermed ikke være den eneste årsaken til at hun har tatt en pause.

- Hun har hatt et tøft år helsemessig, og med alt som skjedde mellom Justin og Hailey, og at det skjedde så fort, har gjort livet mer utfordrende for Selena. Hun var lei av at folk hele tiden spurte hvordan hun taklet alt, så hun valgte å ta et steg tilbake og «forsvinne», slik at hun kunne ta hånd om seg selv, fortsetter kilden til Hollywood Life.

- Panikkanfallet var dråpen

Selena startet 2018 på et behandlingssenter i New York, hvor hun tilbrakte to uker for behandling mot depresjon og angst.

Artisten har også slitt med den kroniske betennelsessykdommen Lupus i flere år, som krevde at hun måtte gjennomgå en nyretransplantasjon i fjor. Operasjonen skal ha reddet livet hennes, men Selena har siden den gang vært inn og ut av sykehus til kontroller.

Vis mer Vis mer

I september ble artisten blant annet innlagt inn på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, etter at det kom frem at hun hadde et lavt antall hvite blodlegemer i kroppen. Det var i forbindelse med denne innleggelsen at 26-åringen også fikk et sammenbrudd på sykehuset.

Gomez skulle gjennomføre en kontroll da alt skar seg. Hun forsøkte angivelig å rive både veneflonen og slangene ut av armen sin.

- Hun har hatt det vanskelig i flere uker, og panikkanfallet på sykehuset var dråpen, sa en kilde til People, og fortsatte:

- Hun innså at hun trengte ekstra behandling for sine pågående følelsesmessige problemer. Hun er omgitt av sin nærmeste familie nå, og får masse støtte. Hun har det bedre og har nå søkt seg til behandling på østkysten.

- Gråt over nyheten

Justin Bieber skal angivelig ha mottatt nyheten om Selenas sammenbrudd med stor fortvilelse. Ekskjærestens helseproblemer ble raskt plukket opp av utenlandske medier, noe som gjorde det umulig for 24-åringen å ikke få med seg hva som hadde skjedd.

DEN GANG DA: Selena Gomez og Justin Bieber var et av Hollywoods heteste par mellom 2011 og 2015. Her avbildet sammen i 2011. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Selena Gomez og Justin Bieber var et av Hollywoods heteste par mellom 2011 og 2015. Her avbildet sammen i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Samme dag ble Justin observert gråtende i bilen med sin daværende forlovede Hailey Baldwin.

- Justin kommer alltid til å bry seg om Selena, uttalte en kilde til People og fortsatte:

- Det er vanskelig for ham å høre at hun ikke har det bra. De har begge hatt hver sine problemer i løpet av årene, og Justin vil alltid ha sympati for henne. Han ønsker at hun skal være lykkelig og frisk.

Selena Gomez og Justin Bieber var et av musikkbransjens mest omtalte kjærestepar. De hadde et av-og-på forhold i mange år, før Justin overrasket alle med å gå ned på kne til sin forlovede Hailey Baldwin i juli.

LES OGSÅ: - Jeg fikk hjertet mitt knust

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer