Taylor Swift

Derfor har hun trukket seg unna rampelyset

Taylor Swifts nye liv i London skal være fantastisk.

HEMMELIGHETSFULLE: Taylor Swift skal ha vært i et forhold med Joe Alwyn i flere år allerede, men de er bare blitt observert sammen et par ganger. Nå hevder en kilde å ha svaret på hvorfor hun har trukket seg unna rampelyset. Foto: NTB scanpix
HEMMELIGHETSFULLE: Taylor Swift skal ha vært i et forhold med Joe Alwyn i flere år allerede, men de er bare blitt observert sammen et par ganger. Nå hevder en kilde å ha svaret på hvorfor hun har trukket seg unna rampelyset. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Taylor Swift (28) har hatt et turbulent kjærlighetsliv, men det virker som om hun endelig har slått seg til ro. I mai i fjor kom nyheten om at sangfuglen hadde funnet lykken med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (27), og tidligere i høst meldte Us Weekly at forholdet er det mest seriøse hun noen gang har vært i.

Den gang ble det nemlig spekulert på om Joe muligens ønsket å fri snart. Duoen, som skal ha datet en god stund før romansen ble kjent, har holdt en svært lav profil, og kun få ganger har fotografene klart å ta bilder av dem sammen.

Få vet hva som egentlig skjer mellom de to stjernene. Det kan godt hende at de allerede er forlovet, men siden de ikke har uttalt seg til pressen på lang tid, verken som et par eller som enkeltindivider, er det få som vet. Nå hevder en kilde å ha svaret på hvorfor Taylor især har trukket seg unna rampelyset.

Har det bedre

- De tar det veldig rolig og er normale. De trener, ser på filmer og har venner på besøk, sier en kilde til Us Weekly nå.

Paret har bosatt seg i London, der de holder en lav profil. Tidligere i desember snek Joe kjæresten med på premieren til filmen «Mary, Queen of Scots», som han selv spiller i.

Ingen av fotografene på den røde løperen fikk med seg dette, og om det ikke hadde vært for at en person klarte å ta et bilde av Taylor på etterfesten, hadde nok ikke den romantiske handlingen blitt avslørt, skriver Evening Standard.

FØRSTE BILDET: I juni i fjor Taylor Swift og Joe Alwyn observert sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE BILDET: I juni i fjor Taylor Swift og Joe Alwyn observert sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hadde dette vært i Los Angeles ville hun trolig blitt fanget av fotografenes linser uansett hvor hun beveget seg, mens pressen i Storbritannia normalt sett opererer litt annerledes. Derfor slipper hun å bli jaget ned gaten av hundrevis av fotografer.

Som nevnt er de bare blitt fotografert et fåtall ganger sammen, og om det ikke hadde vært for mennesker i parets omkrets som pratet, hadde nok få visst om det romantiske forholdet.

Ordningen de har nå, trives de angivelig godt med.

- Hun har det mye bedre nå som privatlivet hennes ikke er offentlig. Det gir hun Joe skylden for, mens hun innser hvor mye bedre hun har det nå, forteller kilden.

HOLDER SEG UNNA: Joe Alwyn har tidligere uttalt at det er en grunn til at han har valgt å holde en lav profil. Foto: NTB scanpix
HOLDER SEG UNNA: Joe Alwyn har tidligere uttalt at det er en grunn til at han har valgt å holde en lav profil. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mystisk par

Grammy-vinneren har selv aldri uttalt seg offentlig om sin kjærlighet til Alwyn, men i september lettet han selv på sløret om hvorfor de er så hemmelighetsfulle. Det gjorde hun i et intervju med den britiske utgaven av Vogue.

På spørsmål om hva han synes om å date en av verdens mest populære artister, svarte han nemlig følgende:

- Jeg forstår at folk gjerne vil vite slike ting. Jeg tror vi har lyktes med å holde oss veldig private, og jeg tror også det har sunket inn for folk. Jeg foretrekker å snakke om arbeidet mitt i stedet for, uttalte han til magasinet.

LAV PROFIL: Popstjernens kjæreste, Joe Alwyn, fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Billy Lynns hjemkomst». Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Popstjernens kjæreste, Joe Alwyn, fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Billy Lynns hjemkomst». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En damemagnet

Swift og Alwyn skal ifølge People ha møttes for første gang under en Kings of Leon-konsert i oktober 2016.

Det skal angivelig ha vært venninnene til Taylor som introduserte dem for hverandre. Ifølge en tidligere klassekamerat av Joe, skal Grammy-vinnerens kjæreste ha vært litt av en damemagnet opp gjennom årene - spesielt da de to gikk på dramaskole sammen i London.

- Han er veldig karismatisk. Det man vil kalle drømmeprinsen. Kvinner kaster seg ned for hans føtter, men til en viss grad var han gift med skolearbeidet, har Jordan Bunton-Williams fortalt til Daily Mail.

Forholdet mellom de to ble kjent kun et drøyt halvår etter at Swift og skuespilleren Tom Hiddleston (37) gikk fra hverandre.

Virvelvind-romansen mellom popstjernen og Hiddleston ble avslørt i juni i 2016, da paret ble avbildet tett omslynget på en strand på Rhode Island.

Bildene ble tatt kun to uker etter at Taylor og den berømte DJ-en Calvin Harris (34) hadde gått hver til sitt etter 15 måneder sammen.

Taylor har også vært sammen med kjendiser som Jake Gyllenhaal (37), John Mayer (40), Joe Jonas (28) og Harry Styles (23).

LES OGSÅ: Derfor bryter han juletradisjonen etter seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer