Chrissy Teigen:

Derfor har hun sluttet å drikke

Modell Chrissy Teigen skal ha vært edru i fire uker.

EDRU: Modell og TV-programleder Chrissy Teigen var lei av hva alkoholen gjorde med henne. Nå har hun kuttet den ut helt. Foto: London Entertainment/ Shutterstock/ NTB
EDRU: Modell og TV-programleder Chrissy Teigen var lei av hva alkoholen gjorde med henne. Nå har hun kuttet den ut helt. Foto: London Entertainment/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modell og TV-programleder Chrissy Teigen (35) har tatt farvel med alkoholen, og lagt flaska på hylla.

I forrige uke røpet 35-åringen at hun hadde vært edru i fire uker. Det gjorde hun etter at hun hadde delt en videosnutt av seg selv på ferie sammen med ektemannen John Legend (42) og barna Luna (4) og Miles (2).

Nå avslører Teigen hva som er årsaken til at hun kutter ut alkoholen for godt.

Det skriver blant andre Fox News og Entertainment Tonight.

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

«Ferdig med å drite meg ut»

«For en måned siden, på bursdagen min, fikk jeg denne boka av legen og vennen min», skriver stjernen til et bilde på Instagrams historiefunksjon.

Bildet viser en bok med tittelen «Quit Like a Woman: The Radical Choice to Not Drink in a Culture Obsessed with Alcohol».

«Jeg var ferdig med å drite meg ut foran folk (jeg er fortsatt flau), lei av å drikke på dagtid og føle meg som dritt kl. 18, og ikke klare å sove. Jeg har vært edru siden», skriver stjernen videre.

AVSLØRER: Chrissy Teigen avslører at hun er lei av å drikke på dagtid og ikke å få sove. Derfor har hun kuttet ut alkoholen. Foto: Skjermdump fra Instagram
AVSLØRER: Chrissy Teigen avslører at hun er lei av å drikke på dagtid og ikke å få sove. Derfor har hun kuttet ut alkoholen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Avslutningsvis skriver tobarnsmoren:

«Selv om du ikke kan forestille deg at du selv kan gjøre det, eller rett og slett ikke vil, er det fortsatt en utrolig god bok».

ALKOHOLKUTT: Teigen har tatt farvel med alkohol enn så lenge. Foto: Ina West / NTB
ALKOHOLKUTT: Teigen har tatt farvel med alkohol enn så lenge. Foto: Ina West / NTB Vis mer

Opplevde tragedie

Edru-nyheten kommer to måneder etter at Teigen og ektemannen opplevde alle foreldres verste mareritt da de mistet sin sønn, Jack. Nyheten smalt ned som en bombe i sosiale medier, etter at paret selv valgte å dele sin opplevelse.

«Vi er sjokkert og i den dype smerten du bare hører om, men som vi aldri har opplevd før. Vi klarte aldri å stoppe blødningene og gi barnet vårt væsken han trengte, til tross for blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skrev Teigen i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Kommentarfeltet fylte seg raskt opp med støttende meldinger og kondolanser, men det var ikke til å legge skjul på at 35-åringen tok tapet svært tungt.

Et par måneder senere valgte hun å åpne seg om tapet, og den brutale tiden etter.

«Smertefulle kjerringer av noen måneder»

I et lengre innlegg på Instagram fortalte hun nemlig om opp- og nedturene hun har gått gjennom de siste månedene.

«Når jeg er gammel og grå vil jeg se tilbake på de to siste månedene som brutale, slitsomme, triste, fysisk utfordrende og mentalt smertefulle kjerringer av noen måneder. Men jeg nekter å ikke finne humor i både raserianfallene og antrekkene», innledet 35 åringen innlegget, og refererte til det helsvarte antrekket og hundemønstrede sokker.

«Jeg kan allerede se bladene som oransje i stedet for grå, innse at himmelen faktisk er blå og ikke grå, og biltuting på min tvungne morgentur får meg til å sette meg på kne bare halvparten av tiden. Jeg kan gå opp trappene ved å bare stoppe en eller to ganger, i stedet for annenhver gang, og jeg kan komme meg ut av badekaret helt alene så lenge jeg har John til å tørke meg», fortsatte hun, og avsluttet:

«Uansett, poenget er: faen, jeg tror det skjer».

OPPTREDEN: Christine Teigen, også kjent som Chrissy, som har publisert videoen på Twitter og forklarer at ektemannen hadde tatt seg noen glass vin og gikk opp på scenen på Universal studios. Foto: @chrissyteigen Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: Setter fyr på nettet med nye bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer