Derfor har hun lagt på seg

Charter-kjendisen gikk opp 13 kilo etter alvorlig sykdom.

OPP I VEKT: Nansy Rostad ble alvorlig syk under innspillingen av TV3-programmet «Charterfeber» i september i fjor, og ble bedt om å stumpe røyken av legene. Etter å ha vært røykfri i 9 måneder har gått opp 13 kilo i vekt. Foto: Anders Myhren / Seher.no
OPP I VEKT: Nansy Rostad ble alvorlig syk under innspillingen av TV3-programmet «Charterfeber» i september i fjor, og ble bedt om å stumpe røyken av legene. Etter å ha vært røykfri i 9 måneder har gått opp 13 kilo i vekt. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se Nansy og Lisbeth ta av på «Charterfebers» premierefest nederst i saken!

SEHER.NO: Tirsdag var det premiere på den sjette sesongen av «Charterfeber» på TV3. Bingovenninnene Nansy Rostad og Lisbeth Meisler er blant de faste deltagerne som nok en gang har latt seg følge av TV-kameraer i sydligere strøk.

Men for Nansy ble ikke turen helt som planlagt. Hun ble nemlig sengeliggende med alvorlig sykdom etter bare 3 dager på ferieøya Kos.

- Jeg ble så dårlig. Jeg måtte ligge inne med feber og elendighet. Lisbeth måtte gjøre flere ting alene. Jeg måtte bare ligge inne og få masse medisiner, forteller Nansy til Seher.no.

Hjemme i Norge havnet Nansy på sykehus med dobbeltsidig lungebetennelse, og som følge av den tøffe sykdomsperioden ble Sarpsborg-kvinnen bedt om å stumpe røyken for godt etter å ha vært storrøyker i 45 år.

Nå har Nansy vært røykfri i ni måneder, og merker konsekvenser av sin nye livsstil på kroppen.

- Jeg har gått opp 13 kilo siden jeg tok min siste røyk i september i fjor, men jeg trives bedre med denne vekta. Jeg føler meg veldig bra sånn jeg er nå, men jeg kan ikke gå opp mer enn dette. Da må jeg begynne å trimme i så fall, forteller Nansy, som understreker at hun ikke savner sin gamle vekt.

- Jeg vil ikke bli noe tynnere enn jeg er nå, det er ikke pent å være bare skinn og bein. Jeg har heller ikke spist noe mer etter jeg sluttet å røyke, men forbrenningen går jo ned når man ikke røyker, sier Nansy til Seher.no.

Reisevenninnen Lisbeth Meisler, derimot, har ingen planer om å stumpe røyken.

- Jeg sluttet en gang å røyke i seks uker, og på de ukene gikk jeg opp seks kilo. Da jeg oppdaget det gikk jeg rett på butikken og kjøpte en pakke med røyk. Siden det har jeg røyka hver dag. Hvis jeg slutter å røyke nå kommer jeg nok til å veie 150 kilo og sitte i rullestol, sier Lisbeth spøkefullt til Seher.no.

«Charterfeber» sendes på TV3 tirsdager klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Stumpet røyken etter 45 år


Se Nansy og Lisbeth ta av på «Charterfebers» premierefest her:


[obj:media:8958]