Gwyneth Paltrow og datteren Apple:

Derfor har hun ikke sett morens filmer

Hollywood-stjernen letter på sløret om datterens overraskende valg.

STOLT MOR: Gwyneth Paltrow har barna Apple og Moses med eksmannen Chris Martin. Foto: Instagram
STOLT MOR: Gwyneth Paltrow har barna Apple og Moses med eksmannen Chris Martin. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Gwyneth Paltrow (48) har en imponerende karriere bak seg og kan titulere seg som både sanger, modell, forfatter, forretningskvinne og skuespiller.

Den talentfulle Hollywood-stjernen har høstet strålende kritikk for sine prestasjoner i filmer som «Seven», «The Talented Mr. Ripley» og «Proof». Og for sin rolle i «Shakespeare in Love» fra 1999 vant hun både en Oscar, to Golden Globe og en SAG Award.

Rørende forklaring

Nå kommer 48-åringen med den overraskende avsløringen at barna Apple (17) og Moses (15) slett ikke har vist interesse for hennes prestasjoner på det store lerretet.

Datteren har faktisk ikke sett noen av filmene hennes. Det røpet tobarnsmoren nylig til Todays Jill Martin, ifølge Daily Mail.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

På spørsmål fra programlederen om hvilken av filmene hennes som er barnas favoritt, svarte hun nemlig følgende:

- Barna mine har aldri sett meg i en film, eller jeg tror sønnen min har sett «Iron Man», men datteren min har ikke sett meg i noen.

Da programlederen trakk en sjokkerende mine utdypet Paltrow datterens valg:

- Hun har sagt at hun liker meg her, forklarte 48-åringen mens hun holdt hånden over hjertet.

- Og hun synes det er merkelig å se meg på tv, la hun til.

Selv utpekte Emmy-vinneren filmen «The Royal Tenenbaums» fra 2001 som sin personlige favoritt av alle hun har spilt i.

HENNES STØRSTE ROLLE: 29 år gamle Eve Hewson har hovedrollen i sukesserien «Behind Her Eyes». Hun er datteren til en berømt stjerne! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Fikk kritikk av datteren

Paltrow har barna fra det elleve år lange ekteskapet med Coldplay-vokalisten Chris Martin (45). I mai fylte Apple 17 år og i den anledning kom skuespilleren med en hyllest til datteren på Instagram.

«Kan det virkelig stemme? 17 år i dag?? Min søteste jente … DU ER LIVET MITT! Du får meg til å le fra magen hver eneste dag. Du er briljant og hardtarbeidende. Du er helt og holdent DEG, noe jeg respekterer og beundrer utrolig mye», skrøt hun og fortsatte:

«Jeg kunne ønske jeg bare hadde en brøkdel av den selvinnsikten du har da jeg var på samme alder. Du er så inspirerende og bare utrolig kul. Jeg husker den morgenen du kom til verden og jeg kan ikke forstå at det er 17 år siden. Gratulerer med dagen, engelen min».

Tidligere delte Paltrow sjeldent bilder av barna på sosiale medier, men det siste året har hun delt litt mer fra privatlivet med fansen.

Sønnen Moses hadde bursdag i april, og også han fikk selvfølgelig en gratulasjon i form av et Instagram-innlegg på sin berømte mors profil.

Det er derimot ikke så lenge siden Paltrow fikk skarp kritikk av datteren etter at hun delte et bilde av seg selv sammen med henne på Instagram.

I 2019 delte nemlig filmstjernen en selfie av dem fra en skiheis, og dette falt ikke i god jord hos Apple.

«Mamma, vi har diskutert dette. Du får ikke lov til å dele noe uten mitt samtykke», skrev den da 14 år gamle datteren i kommentarfeltet.

48-åringen bestemte seg for å kontre med argumentasjon om at ansiktet hennes så vidt syntes, men da var Apples kommentar allerede plukket opp av flere medier.

Dette skjedde i en tid der debatten om hva som er greit å legge ut av barn - og ikke - ble heftig diskutert. Dessuten handlet det også om generelt nettvett. Om bildene dine når ut til 50 stykker bak en lukket profil, kan det hende at barnet ditt ikke blir spesielt sur om du publiserer noe uanmeldt, men Paltrow har derimot nærmere åtte millioner følgere.

Apple slettet siden kommentaren sin, men stoppet ikke den ivrige diskusjonen i kommentarfeltet til skuespilleren. Flere tok datterens parti, og mente det burde være en selvfølge at man spør barna sine før man publiserer bilder.

I dag kan det derimot se ut som om mor og datter har bedre kommunikasjon om hva som er greit og ikke greit å legge ut. For i løpet av det siste året har Apple som nevnt dukket opp litt hyppigere på morens Instagram-profil.

LES OGSÅ: - Hun er ikke dum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer