Enrique Iglesias og Anna Kournikova:

Derfor har hun ikke fått møte sin berømte svigerfar

Paret har vært sammen i 16 år, men Anna har fortsatt ikke møtt faren til Enrique. Grunnen er helt spesiell.

16 ÅR: Paret har vært sammen i 16 år, men kjæresten Anna har fortsatt ikke møtt pappaen til Enrique. Foto: NTB scanpix
16 ÅR: Paret har vært sammen i 16 år, men kjæresten Anna har fortsatt ikke møtt pappaen til Enrique. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): «Hero»-sangeren Enrique Iglesias (42) og den smellvakre tennisspilleren Anna Kournikova (36) har vært et av Hollywoods mest stødige par siden 2001. Duoen har klart å holde forholdet borte fra rampelyset, og det er sjelden de velger å fortelle om livet på hjemmebane.

Nå avslører imidlertid Enrique at til tross for at de har vært et par i 16 år, har Anna aldri blitt introdusert for faren hans.

EKTESKAPSRYKTER: Paret holder forholdet svært privat. Det har flere ganger vært spekulert i om de har giftet seg. Foto: NTB scanpix
EKTESKAPSRYKTER: Paret holder forholdet svært privat. Det har flere ganger vært spekulert i om de har giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De har ikke møtt hverandre ennå, nei. De må møtes på et eller annet tidspunkt, avslører kjekkasen overfor The Sun, som nettstedet Contactmusic har gjengitt.

Årsaken skal ifølge sangstjernen være at hun og faren hans, den kanskje enda mer berømte musikeren Julio Iglesias (73), nesten aldri er i samme land på samme tid.

Ingen planer om giftermål

I samme intervju åpner han seg opp om et eventuelt ekteskap mellom han og Anna.

Det er det foreløpig ikke lagt noen planer for, men de skal ifølge han selv allerede leve sammen som om de skulle vært gift.

- Vi er bare lykkelige. Det kommer til et punkt der du har vært sammen med noen så lenge at du bare tenker at dere er gift. Den eneste forskjellen her er jo at vi ikke har gått til alteret, sier han i intervjuet.

Hintet om giftermål

Sommeren 2016 hintet paret om ekteskap kort tid etter at Anna gjorde et unntak og delte det aller første bilde av sin berømte kjæreste i sosiale medier, noe som fikk fansen til å juble.

I august overrasker også Enrique med en åpenhjertig avsløring om kjæresten. Under et intervju med E! News ga han nemlig et kryptisk svar da han ble spurt om et fremtidig bryllup.

❤️😘🎈

Et innlegg delt av 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

- Hvem vet hva fremtiden bringer ... Eller fortiden ... Haha, sa han til nettstedet.

Nettstedet skrev også at Anna Kournikova hadde blitt observert med en stor diamantring, noe som fikk ryktene til å svirre om at de muligens allerede er forlovet.

- Hun forstår hvem jeg er

Enrique og den russiske tennisspilleren ble et par for 15 år siden, og har siden den gang vært et av Hollywoods heteste par.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: Enrique Iglesias og den smellvakre tennisspilleren Anna Kournikova har vært kjærester siden 2001, men har fremdeles ikke giftet seg. Foto: Buzzfoto.com
STØDIG PAR: Enrique Iglesias og den smellvakre tennisspilleren Anna Kournikova har vært kjærester siden 2001, men har fremdeles ikke giftet seg. Foto: Buzzfoto.com Vis mer

I 2015 åpnet den populære sangeren seg om hvorfor han falt for Anna.

- Hun er den kuleste jenta i verden. Hun forstår hvem jeg er, og er villig til å ofre sin egen personlige tid med meg og la meg holde på meg musikken. Det er et stort offer og jeg respekterer det enormt, skrøt han, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: - Det er noen som ikke har fortalt dem hva kleskoden er

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer