Jennifer Coolidge:

Derfor har hun ikke barn

- Jeg er veldig umoden.

ALENE: Jennifer Coolidge har ingen egen familie. Foto: VALERIE MACON / AFP / NTB
ALENE: Jennifer Coolidge har ingen egen familie. Foto: VALERIE MACON / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Skuespilleren Jennifer Coolidge (61) fikk sitt store gjennombrudd i de populære «American Pie»-filmene fra 90-tallet, hvor hun ofte ble omtalt som «Stifler's mom». I filmserien spilte hun moren til en av hovedpersonene, Steve Stifler, og hadde en het affære med sønnens kompis.

Coolidge har også spilt i en rekke andre kritikerroste filmer og serier, og fikk sist stor oppmerksomhet for sin rolle som den styrtrike og usikre Tanya McQuoid i HBO-serien «The White Lotus».

Feil menn

Privat er Coolidge singel og har aldri vært gift. Nå avslører hun også hvorfor hun valgte å ikke bli mor.

- Jeg er veldig umoden. Jeg tror det er det som har gjort at jeg ikke har fått barn, fordi jeg er på en måte et barn selv, deler hun i et intervju med GQ, ifølge People, og legger til:

- Kanskje jeg hadde vokst opp hvis jeg hadde fått barn.

For sin prestasjon i «The White Lotus» vant hun både en Emmy og en Golden Globe Award. Til magasinet forteller 61-åringen at hun tror hun hadde satt mer pris på suksessen hvis hun hadde hatt barn. Likevel har hun innsett at dette ikke lå i kortene for henne, delvis på grunn av smaken hun har for «intense menn».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer