Kim Kardashian West:

Derfor har hun ikke avslørt sønnens navn

- Hun var sur.

FIREBARNSFORELDRE: Tidligere denne uken fikk Kim Kardashian West og Kanye West sitt fjerde barn sammen. Nå er mange spente på det første bildet, og ikke minst navneavsløringen. Foto: NTB Scanpix
FIREBARNSFORELDRE: Tidligere denne uken fikk Kim Kardashian West og Kanye West sitt fjerde barn sammen. Nå er mange spente på det første bildet, og ikke minst navneavsløringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag delte realitystjernen Kim Kardashian West (38) en gledelig nyhet som ivrige fans hadde ventet på i lang tid, da hun skrev på Twitter at hun og ektemannen Kanye West (41) er blitt foreldre for fjerde gang.

Paret fikk en sønn sammen ved hjelp av en surrogatmor, og nå venter alle i spenning på å få se det første bildet av ham - og ikke minst få vite hva den lille gutten skal hete.

Det har tidligere blitt spekulert i flere navn, og blant annet Rob skal ha vært blant favorittene.

Ifølge kilder til Radar Online kan det nå se ut til at vi må vente enda en liten stund før vi får vite hemmeligheten. Nettstedet skriver nemlig at barnets bestemor, Kris Jenner (63), allerede tjener penger på sitt nye barnebarn, og hun skal derfor ha kommet med strenge krav.

AVSLØRER: Det har vært måneder med spekulasjoner, men nå kan det se ut til at Kim Kardashian endelig har avslørt hva hennes fjerde barn skal hete. Vis mer

- Hun var sur

Blant annet skal Kris kreve å få være den første utenom Kim og Kanye som får vite babyens navn.

- Kris har sagt til Kim at de må fortelle navnet til henne før de sier det til noen andre, slik at hun kan registrere en personlig hjemmeside for ham, sier kilden.

Kris fikk vite at fødselen til Kim sin surrogatmor var i gang da hun gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres (61) sammen med Kourtney Kardashian (40) tidligere denne uken, og ifølge kilder som var til stede under innspillingen, skal ikke Kris bare ha tatt nyheten med et smil.

OVERRASKELSE: Kris Jenner gjestet Ellen Degeneres. Det hun ikke visste var at talkshow-dronningen hadde planlagt to store overraskelser - med hjelp fra Kris sin datter Kourtney Kardashian. Vis mer

- Kris var litt sur for at hun fikk vite om fødselen av Kourtney. Hun vil ha full kontroll over hele situasjonen, og det hadde hun ikke, sier kilden, og legger til at 63-åringen blant annet skal ha blitt stresset for å få et kamerateam til sykehuset for å dokumentere familieforøkelsen.

- Hun ønsket virkelig å fange Kims reaksjon når hun fikk se sin nye baby for første gang. Hun ville nok også ha forsøkt å bruke de ferske bildene som et forhandlingskort om ny kontrakt med E!, for kontrakten holder på å gå ut, sier kilden videre.

Kim og Kanye har barna North (5), Saint (3) og Chicago (1) fra tidligere, og det var førstnevnte som fredag ettermiddag delte babynyheten med fansen.

- Han er her og han er perfekt, skrev hun i et innlegg på Twitter, før hun kort tid etter delte en ny oppdatering:

- Han er tvillingen til Chicago. Lol. Han kommer sikkert til å forandre seg mye, men akkurat nå er han helt lik henne.

«MAMMA?»: North West stiller et spørsmål mamma Kim Kardashian ikke er helt forberedt på. Vis mer

Derfor valgte de surrogati

Denne gangen fikk Kim slippe nyheten selv, noe hun ikke fikk da det ble kjent at de ventet sitt fjerde barn. Da hun bekreftet at paret ventet en liten gutt, forklarte hun nemlig til programleder Andy Cohen (50) at årsaken til at nyheten var kommet ut, var at hun hadde forsnakket seg på en fest.

- Vel, nyheten er ute. Jeg ble full på julefesten vår, og jeg fortalte det til noen folk. Jeg kan ikke huske hvem jeg sa det til, for jeg blir aldri full, sa Kim i programmet.

Familieforøkelsen skjedde nå bare et drøyt år etter at lille Chicago kom til verden. Også denne gangen benyttet de surrogatmor, et svangerskap paret betalte i dyre dommer for.

Parets valg om å benytte seg av surrogati ved de to siste svangerskapene, skal ha medisinske årsaker. Kim Kardashian sliter med såkalt forliggende morkake, som ifølge Norsk Helseinformatikk er en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora - altså den veien barnet skal ut.

Dette kan i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner.

I dette, så vel som det forrige svangerskapet, benyttet de seg av gestasjonell surrogati. Det innebærer at et allerede eksisterende embryo - i dette tilfellet fra Kim og Kanye - settes inn i surrogatmorens livmor. Embryo er altså en betegnelse på et foster i tidlig stadium av svangerskapet.

LES OGSÅ: - Det avsluttet forholdet mitt med barna mine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer