Cameron Diaz:

Derfor har hun holdt seg unna rampelyset de siste årene

- Jeg følte at jeg trengte å gjøre meg selv hel igjen.

PAUSE FRA LERRETET: Det er tre år siden sist vi så skuespilleren i en film. Foto: NTB Scanpix
PAUSE FRA LERRETET: Det er tre år siden sist vi så skuespilleren i en film. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Cameron Diaz (44) er en av de mest populære og best betalte kvinnelige skuespillerne i Hollywood.

Men det er hele tre år siden hun sist hun var aktuell på filmlerretet, i musikalen «Annie» i 2014, og hun har heller ikke annonsert noen nye prosjekter for 2017.

Nå avslører «Charlie's Angels»-stjernen at etter å ha reist mer eller mindre nonstop fra filmsett til filmsett i nesten 20 år sammenhengende, trengte hun en skikkelig pause.

- Jeg tenkte bare: «Jeg kan egentlig ikke fortelle hvem jeg er til meg selv». Noe som er hardt å innse. Jeg følte at jeg trengte å gjøre meg selv hel igjen, delte hun da hun deltok i et Goop Wellness Summit-panel lørdag, ifølge E! Online.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Etter kun å ha vært forlovet i 17 dager giftet Cameron og Joel seg 5. januar 2015 i deres hjem i Beverly Hills i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Etter kun å ha vært forlovet i 17 dager giftet Cameron og Joel seg 5. januar 2015 i deres hjem i Beverly Hills i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I januar 2015 overrasket Hollywood-stjernen mange med å gifte seg med den syv år yngre «Good Charlotte»-gitaristen Benji Madden (38). Paret hadde nemlig den gang kun vært kjærester i drøye åtte måneder.

Før Diaz traff sin nåværende ektemann var hun i høyprofilerte forhold med stjerner som Jared Leto (45), Alex Rodriguez (41), Justin Timberlake (36) og Matt Dillon (53). Likevel ventet hun til hun fylte 41 år før hun valgte å gifte seg.

KJENTE KVINNER: Det var Gwyneth Paltrow som ledet helgens panel, og hun hadde besøk av stjernene Cameron Diaz, Tory Burch, Nicole Richie og Miranda Kerr. Foto: NTB Scanpix
KJENTE KVINNER: Det var Gwyneth Paltrow som ledet helgens panel, og hun hadde besøk av stjernene Cameron Diaz, Tory Burch, Nicole Richie og Miranda Kerr. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På spørsmål fra venninnen Gwyneth Paltrow (44) om hvorfor hun ikke hadde stått brud tidligere, svarte den sjarmerende blondinen følgende:

- Jeg tror det handler om at jeg ikke traff mannen min før det. Jeg hadde kjærester tidligere, men det er virkelig en veldig distinkt forskjell mellom ektemenn og kjærester.

- Jeg har en ektemann som er partneren min i livet og i alt annet. Snakk om forskjellige mennesker! Vi er så ulike fra hverandre, men vi deler de samme verdiene. Og vi er akkurat passe merkelige for hverandre. Vi kvinner blir sett på som objekter hele tiden. På en eller annen måte har mannen min klart å vise meg hvordan det er å ikke trenge å la det være en del av et forhold, men i stedet være likestilte, forklarte hun, ifølge nettstedet.

TV-profilen Nicole Richie (35) er Camerons svigerinne. Hun giftet seg med Benjis tvillingbror, Joel Madden (38), for syv år siden - og sammen har de barna Harlow (8) og Sparrow (7).

- Guttene har en veldig sterkt knyttet familie. De stoler på hverandre. Da vi først ble sammen ble jeg inkludert i familien med en gang. Det er et stort støtteapparat, fortalte motedesigneren som også var del av panelet i helgen.

Dette bekreftet Cameron, som foreløpig ikke har fått barn med sin ektemann, ytterligere.

- Jeg har aldri tidligere opplevd slik støtte før. Og jeg har aldri tidligere blitt elsket på samme måte. Joel inspirerer meg og jobber utrolig hardt. Jeg føler meg veldig heldig, skrøt hun.

EKS-KJÆRESTE: Cameron Diaz var 30 år gammel da hun ble sammen med 22 år gamle Justin Timberlake i 2003. Forholdet varte i fire år. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTE: Cameron Diaz var 30 år gammel da hun ble sammen med 22 år gamle Justin Timberlake i 2003. Forholdet varte i fire år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Robbie Williams: - Cameron Diaz reddet forholdet vårt