Derfor har hun grått hår

- Jeg har alltid ønsket å være ung og ha grått hår, sier Kelly Osbourne.

GÅR FOR GRÅTT: Kelly Osbourne har alltid hatt lyst til å være ung og ha grått hår.  Foto: All Over Press
GÅR FOR GRÅTT: Kelly Osbourne har alltid hatt lyst til å være ung og ha grått hår. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens mange kvinner kjemper for å holde håret fritt for grått, farget nylig rockedatteren Kelly Osbourne (27) sitt sølvgrått.

TV-stjernen har gått gjennom mange ulike stilskift og har eksperimentert med utallige hårfarger, og mens flere stiler raskt blir vraket har 27-åringen valgt å beholde sine grå lokker. Nå avslører hun hvorfor.

- Det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre hele livet. Jeg har alltid ønsket å være ung og ha grått hår, sier hun under et besøk hos TV-programmet The Talk.

Osbourne bestemte seg for å gjøre det dramatiske fargevalget før hun fylte 30 år.

- Jeg hadde bare tre år igjen til å ha det gøy med utseende. Hvis du er 30 år ser du ut som en idiot med hårfarger som regnbuen, sier hun.

Realitystjernen viste seg for første gang med den nye hårfargen i begynnelsen av januar på den røde løperen under People’s Choice Awards i Los Angeles.

Tidligere har hun også eksperimentert med hårfarger som rødt, lila, rosa, sort, brunt og blondt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk ned 23 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer