Honey Boo Boo:

Derfor har hun flyttet ut fra moren

Vil at moren skal sjekke inn på rehab.

VIL IKKE BO MED MOREN SIN: Det skal visstnok være anspent stemning mellom June Shannon og datteren Alana Thompson. Sistnevnte har flyttet ut og bor sammen med storesøster Lauryn. Foto: NTB scanpix
VIL IKKE BO MED MOREN SIN: Det skal visstnok være anspent stemning mellom June Shannon og datteren Alana Thompson. Sistnevnte har flyttet ut og bor sammen med storesøster Lauryn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at June Shannon (39), kanskje bedre kjent som Mama June, var blitt arrestert for narkotikabesittelse sammen med kjæresten Geno Doak.

Familien, kjent fra den noe kontroversielle TLC-serien «Here Comes Honey Boo Boo», har i ettertid gått gjennom en vanskelig periode.

Nå ser det ut til at problemene ingen ende vil ta.

Ifølge TMZ er nemlig stemningen i familien så anspent at 13 år gamle Alana Thompson, mer kjent som Honey Boo Boo, nekter å bo sammen med moren.

Anspent stemning

Det skal riktignok sies at det angivelig ikke er moren som gjør at datteren ikke vil komme hjem, men stefaren hennes. Altå Mama Junes kjæreste, Geno Doak.

Alana skal føle at stefaren har svært dårlig innflytelse på moren, og vil nå at hun skal dumpe ham og sjekke inn på rehab.

ARRESTERT: Mama June ble i mars arrestert sammen med kjæresten for narkotikabesittelse. Foto: NTB scanpix
ARRESTERT: Mama June ble i mars arrestert sammen med kjæresten for narkotikabesittelse. Foto: NTB scanpix Vis mer
MUGSHOT: Kjæresten Geno Doak ble arrestert for vold i hjemmet samt narkotikabesittelse. Foto: NTB scanpix
MUGSHOT: Kjæresten Geno Doak ble arrestert for vold i hjemmet samt narkotikabesittelse. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge TMZ skal Geno nylig ha kjørt i beruset tilstand, krasjet inn i huset og kollapset på bakken. Mama June skal ha måttet hente hjelp fra naboen for å få båret kjæresten inn i huset, ettersom han ikke klarte å gå.

Dette skal ha vært dråpen som fikk begeret til å renne over for TV-stjernen. Hun valgte derfor å flytte til storesøsteren Pumpkin (19) - hvis egentlige navn er Lauryn Shannon. Alana skal ha bedt moren sin om å få livet på rett spor igjen og har et ønske om å flytte sammen med moren sin, men ikke om å bo i et ustabilt og farlig hjem.

BOR HOS SØSTEREN: Alana bor for tiden hos storesøster Lauryn. Her er de fotografert sammen i 2017. Foto: NTB scanpix
BOR HOS SØSTEREN: Alana bor for tiden hos storesøster Lauryn. Her er de fotografert sammen i 2017. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre skriver nettstedet at hvis situasjonen ikke endrer seg, kommer storesøster Lauryn til å gå rettens vei for å få hovedomsorgen for lillesøster Alana.

Kilder hevder overfor TMZ at June Shannon har vist lite interesse når det kommer til å få datteren Alana hjem igjen.

Vis mer

Vanskelig periode

Etter at June ble arrestert for narkotikabesittelse i begynnelsen av mars gikk det hardt inn på familien.

Datteren Alana skal også tidligere ha uttrykt at hun er redd for å flytte hjem igjen. Ifølge Fox News ble det i slutten av mai vist et lite klipp fra sesongfinalen av tv-programmet «Mama June: From Not to Hot», og der skal 13-åringen ha uttalt seg gråtkvalt.

- Mamma, jeg vil gjerne komme hjem og bo med deg og fortelle deg om dagen min, men jeg kan ikke fordi jeg er redd. Jeg skal ikke lyve for deg. Jeg er redd for å bo i huset ditt, skal Alana ha uttalt i tv-klippet fra episoden «Road to intervention».

Men det er ikke bare Alana som har fått føle på morens oppførsel, også søsteren Lauryn har gått gjennom en vanskelig tid.

Ettersom June ikke uttalte seg om arrestasjonen for besittelse av narkotika, ble datteren Lauryn nødt til å ta på seg rollen som en slags talsperson for familien.

Vis mer

Takket for støtten

Det gjorde 19-åringen i slutten av mars, og la ikke skjul på at den siste tiden har vært vanskelig for dem.

- Hei, dere. Som dere vet, etter å ha sett ting i mediene, går vår familie gjennom en vanskelig periode nå, sto det i en uttalelse, som ble delt på TV før en ny episode av serien «Mama June: From Not to Hot».

- Dette året har vi alene hatt mye lykke i livene våre. Og alt virket fint da vår mor og Alana var i California. Så kom de neste månedene, og ting snudde seg om. Vi deler vår historie i håp om at det kan hjelpe andre familier, og jeg vil virkelig takke fansen vår for at dere alltid støtter og elsker oss, het det i meldingen.

Kanalen programmet går på, WE, hadde også en melding å komme med til sine seere før den nevnte episoden ble vist. De skrev følgende på skjermen, som hundretusener av amerikanere fikk opp i mars.

- Vi deler bekymringen dere føler på for June og hennes familie. Vi følger med på situasjonen som den utvikler seg og fokuserer, som alltid, på hva som er best for familien, sto det i uttalelsen.

LES OGSÅ: «Mama June» etter slankeoperasjonen: - Jeg kunne ha dødd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer