«Bloggerne»:

Derfor har hun «flyttet» fra Norge

- Vi skal bo sammen i en periode, sier Linnéa Myhre.

AVSLØRER: Linnéa Myhre var nervøs før hun satte seg på flyet ut av Norge. Foto: Espen Solli / TV 2
AVSLØRER: Linnéa Myhre var nervøs før hun satte seg på flyet ut av Norge. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Nå er de i gang igjen. I elleve sesonger har «Bloggerne» vært et populært program hos TV 2, der man har kunnet følge livene til noen av landets frivillig offentlige personer. Bloggdronninger som Sophie Elise Isachsen (25) og Caroline Berg Eriksen (33) har blant andre vært med i flere sesonger.

I den 12. og nåværende sesongen får vi møte nevnte Eriksen, sammen med både gamle og nye profiler. Nytt av i år er at Joakim Kleven (27) og Iselin Guttormsen (32) er med som nye og fullverdige profiler, mens Anne Brith Davidsen (44) gjør comeback.

BEKLAGER: Linnéa Myhre har beklaget seg til flere etter å ha skrevet om dem på den tidligere bloggen sin. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Tidligere sinnablogger Linnéa Myhre (29) er også med i årets sesong. Da Se og Hør møtte henne på sesonglanseringen av tv-programmet, kunne hun fortelle hvorfor hun hadde valgt å takke ja til enda en periode med filming og kamerateam i nakken.

- Det er noe med formatet jeg liker veldig godt. Det passer meg veldig godt, sier Myhre til Se og Hør.

Flytter fra Norge

I denne sesongen av «Bloggerne» får vi følge Myhre, som i dag kanskje er mer kjent som forfatter, kronikør og anmelder av brus, på flere spennende reiser. Hun drar blant annet til Los Angeles, der kjæresten, Sondre Lerche (37), bor.

Byen har hun besøkt en rekke ganger de siste årene. Den siste boken hennes, «Meg, meg, meg», handler primært om den amerikanske vestkystbyen.

Da Se og Hør møtte Myhre i slutten av januar var det en uke til hun nok en gang skulle sette seg på flyet i retning USA - denne gang er det for en lengre periode. Myhre kan nemlig avsløre at hun skal studere i englenes by fremover.

- Jeg har tenkt å begynne studere, og det skal jeg gjøre i LA. Jeg begynner på skole med noen som har et annet morsmål enn meg, noe som er en ekstra utfordring. Jeg er i tillegg veldig dårlig på sosiale sammenhenger, særlig når det ikke er på mitt språk. Samtidig skal man lære noe nytt. Det skjer mye, sier hun, og legger til:

- Men det trenger jeg, fordi jeg er så frynsete og redd. Jeg er voksen og må tørre dette. Det er nok bra for meg i lengden.

BLOGGERNE: Iselin Guttormsen er nytt tilskudd til denne sesongen av «Bloggerne» på TV 2. Hun studerer sexolog og bruker Instagram til å fremme vanlige kropper og sex. Det synes ikke bildetjenesten noe om. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer

Midlertidig

Det er imidlertid ikke noen bachelorgrad hun skal ta i USA. Myhre forteller at hun skal gå et kurs ved UCLA, der hun skal lære creative- og screenwriting. Tekst har alltid fascinert henne, og hun kan gjerne tenke seg å eksperimentere med andre former for tekst enn blogg og bok fremover.

Men først venter altså skolebenken. 29-åringen anslår at hun skal være i LA i omtrent tre måneder.

- Jeg skal jo ikke flytte helt, da hadde jeg tatt med tingene mine. Det blir bare en litt lang reise for å ta et kurs. Jeg har vært borte lenge før, og det er veldig stas å flytte mye på meg, men jeg savner fort det norske. Man savner den norske, innadvendte «fucka» kulturen, for man blir fort litt gal av det overfladiske i Los Angeles, sier hun, men legger til at det gode været er et absolutt pluss.

I starten av februar satte hun seg på flyet, og i skrivende stund er hun godt i gang med studiene. Det er i hvert fall det Myhre gir uttrykk for på sin egen Instagram-konto.

Hun er derimot ikke alene i storbyen, da hun har godt selskap av kjæresten.

- Sondre bor jo der, så vi skal bo sammen i en periode. Det blir nok hyggelig. Men jeg er nødt til å finne min egen omgangskrets, og det gruer jeg meg litt til. Jeg må oppsøke steder der jeg kan prate med folk. Det er det skumleste jeg vet, sier hun og ler.

View this post on Instagram

Når du har vært i LA i en uke

A post shared by Linnéa Myhre (@linniiie) on

Reisen til USA vil også trolig sørge for at Myhres famøse brusblogg får en kraftig opptur. For det er mer utvalg i den amerikanske storbyen enn hjemme i Oslo.

- Det blir nok nye bruser, men det er litt synd å reise bort fra Oslo den uken det kommer nyheter i butikken. Der føler jeg en ambivalens, sier hun til Se og Hør.

SISTE SESONG: Julianne Nygård, også kjent som Pilotfrue, og mannen Ulrik Nygård har sin siste sesong i Bloggerne. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: «Farmen»-duoen røper sjokkromanse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer