<strong>ULYKKE:</strong> Cuoco var i 2010 involvert i en dramatisk rideulykke. Foto: Stella Pictures
ULYKKE: Cuoco var i 2010 involvert i en dramatisk rideulykke. Foto: Stella Pictures Vis mer

Derfor har hun et stort arr på leggen

- Det var en mulighet for at jeg måtte amputere, sier Kaley Cuoco.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag kom nyheten om at «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (25) hadde forlovet seg med kjæresten Josh «Lazie» Resnik.

Skuespilleren har blitt et kjent TV-fjes gjennom sin rolle som Penny i TVNorge-serien «Big Bang Theory».

Det siste året har Cuoco vist seg fram på mange røde løpere med et stort arr som begynner på foten, og slutter et stykke opp på leggen.

Grunnen er at skuespilleren var involvert i en svært dramatisk rideulykke høsten 2010. Cuoco ble kastet av hesten, som deretter forsøkte å hoppe over henne. Hesten landet med et ben på leggen til TV-stjernen, slik hun fikk et svært komplisert brudd i benet.

Da legene tok av henne skoen, så det hele utrolig stygt ut. Hele foten var i en helt unaturlig vinkel.

Ifølge nettstedet TvOvermind skal legene ha informert stjernen om at amputasjon var en mulighet, men heldigvis gikk det hele bra for Cuoco, som fikk metallplater operert inn i benet.

Skuespillerens skade ble heller ikke skrevet inn i manuset til «Big Bang Theory». Det manusforfatterne gjorde, var å la stjernen få seg jobb i en bar, der hun kunne skjule foten bak bardisken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kaley Cuoco er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer