NAVNEENDRING: Nylig byttet Lene Alexandra Øien navnet sitt på Instagram til kjærestens etternavn, Overn. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
NAVNEENDRING: Nylig byttet Lene Alexandra Øien navnet sitt på Instagram til kjærestens etternavn, Overn. Nå forklarer hun hvorfor. Foto: Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Lene Alexandra Øien:

Derfor har hun endret navn på Instagram

- Det er jo utrolig hva man gjør når man er forelsket.

Publisert

I slutten av juni kunne Lene Alexandra Øien (36) avsløre at hun hadde blitt fridd til av kjæresten Karl Erik Overn (29).

Frieriet skjedde under en ferietur til Miami, og 36-åringen la ut et bilde av sin utkårede på Instagram der hun annonserte den gledelige nyheten.

«Jeg skal gifte meg med Karl Erik Overn», skrev hun til bildet.

Det er tydelig at Lene Alexandra er stormforelsket i forloveden, og duoen viser blant annet frem sin kjærlighet i en felles konto på bildedelingstjenesten.

Nå har hun også fått en liten del av kjæresten inn på sin egen konto, da hun nylig endret navnet sitt til «Lene Alexandra Overn» på Instagram.

Saken fortsetter under bildet.

LENE ALEXANDRA OVERN: 36-åringen har endret navnet sitt på Instagram til ære for kjæresten. Foto: Skjermdump / Instagram
LENE ALEXANDRA OVERN: 36-åringen har endret navnet sitt på Instagram til ære for kjæresten. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

«LA Lifestyle»-grunnleggeren kan til Se og Hør fortelle at bakgrunnen for navneendringen på Instagram er av den hyggelige sorten.

- Det er egentlig bare en koselig gest for min kjære, forteller hun og fastslår at hun ikke har endret navnet sitt på papiret enda.

- Det får vi vente med til vi gifter oss neste år, legger hun til.

Lene Alexandra, som blant annet jobber som personlig trener og coach, fikk prøvekjørt navnet da hun og kjæresten var i Miami tidligere i år.

Da fant hun ut at navnet også hadde noen internasjonale fordeler.

- Øien klinger godt på norsk, men vi merket da vi var i Miami at «Mr. og Mrs. Overn» passet veldig bra på engelsk, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

FORLOVET: Lene Alexandra og kjæresten skal gifte seg neste år. Nå får duoen også kjenne på hvordan det er å dele etternavn Foto: Skjermdump / Instagram, happyandstrongcouple
FORLOVET: Lene Alexandra og kjæresten skal gifte seg neste år. Nå får duoen også kjenne på hvordan det er å dele etternavn Foto: Skjermdump / Instagram, happyandstrongcouple Vis mer

Selv om navneendringen ikke er permanent, i alle fall ikke helt enda, synes den spreke blondinen at det er hyggelig å dele navn med kjæresten.

- Jeg trodde egentlig aldri at jeg skulle bytte navn, men det er jo utrolig hva som skjer når man er forelsket, sier hun.

Fort i svingene

Forlovelsen mellom Lene Alexandra og Karl Erik ble kjent kun en uke etter at 36-åringen kunngjorde på Instagram at hun hadde fått seg kjæreste.

I et nylig intervju med Dagbladet, vedkjente den tidligere «Skal vi danse»-vinneren at det har gått noe fort i svingene.

- Noen synes kanskje jeg er ekstrem og gæren, men det er jo meg, og jeg trives med det. Man må kysse noen frosker før man treffer sin prins, og Karl gjør meg oppriktig lykkelig. Vi har samme mål og er innstilt på å lykkes i kjærligheten, så nå ser jeg bare fremover, sa hun.

Saken fortsetter under videoen.

MAGEØVELSER: Lene Alexandra Øien er personlig trener, og viser deg her noen øvelser for hvordan du kan fjerne feriefettet. Les saken her (krever abonnement). Video: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer Vis mer

Det var 12. juni at Lene Alexandra fortalte fansen at hun hadde funnet kjærligheten på ny.

Til Se og Hør kunne 36-åringen fortelle at kjæresten er leder, foredragsholder og coach. Han har bakgrunn som skiløper, og har studert ved NTNU. Hun avslørte samtidig hvordan de to møttes.

- Karl Erik sjekket meg opp på Instagram. Jeg visste ikke hva slags mann jeg ville ha eller hva jeg trengte før jeg traff ham. Han gjør at jeg føler meg som en enda sterkere utgave av meg selv. Så er han veldig snill, og passer på at jeg ikke jobber for mye, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg er ungdommelig og tidløs uansett alder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer