Kris Jenner:

Derfor har hun «alltid» på seg solbriller

- Kris føler seg usikker.

SOLBRILLER: Kris Jenner er ofte å se i mørke solbriller. Nå er det avslørt hvorfor. Foto: NTB Scanpix
SOLBRILLER: Kris Jenner er ofte å se i mørke solbriller. Nå er det avslørt hvorfor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Matriarken Kris Jenner (63) er hjernen bak suksesserien som har gjort familien hennes kjent over hele verden, «Keeping up with the Kardashians».

Siden 2007 har realityserien rullet og gått over tv-skjermen, og seerne er blitt kjent med Kris som en hardtarbeidende mor, som blant annet jobber som manager, eller «momager», for alle sine seks barn.

De siste årene har også flere bitt seg merke i at 63-åringen til stadighet har på seg mørke solbriller, også innendørs.

Blant annet satt Kris Jenner på første rad under årets «Victoria's Secret»-show, der datteren Kendall Jenner (23) gikk på catwalken, iført sorte solbriller.

PÅ FØRSTE RAD: I november var Kris en stolt mor, da datteren Kendall gikk på catwalken for «Victoria's Secret» for andre år på rad. Her avbildet med kjæresten Corey Gamble. Foto: NTB Scanpix
PÅ FØRSTE RAD: I november var Kris en stolt mor, da datteren Kendall gikk på catwalken for «Victoria's Secret» for andre år på rad. Her avbildet med kjæresten Corey Gamble. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Årsaken til at «momageren» har på seg solbriller, både innendørs og på kveldstid, har imidlertid ikke vært kjent for fansen - før nå. Svenske Hänt skriver nemlig at det er en helt spesiell grunn.

INNENDØRS: Kris har ofte på seg solbriller på ulike arrangementer. Foto: NTB Scanpix
INNENDØRS: Kris har ofte på seg solbriller på ulike arrangementer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KVELDSTID: Også når det er mørkt ute, har Kris på seg solbriller. Foto: NTB Scanpix
KVELDSTID: Også når det er mørkt ute, har Kris på seg solbriller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet skriver at Kris har på seg solbriller fordi hun er usikker. Spesielt rundt sine vakre døtre skal hun være redd for å bli sammenlignet med dem.

- Kris føler seg usikker når hun er på ulike arrangementer, og hun klarer ikke å slappe av, spesielt ikke når hun står ved siden av sine perfekte døtre, skal en venn av 63-åringen ha uttalt.

- Dessuten vet hun at det kommer til å bli spekulert i om hun har operert seg, og alt er utenfor hennes kontroll. Derfor har hun bestemt seg for å skjule seg bak solbrillene, fortsetter vennen.

Vennen, som ønsker å være anonym, forteller samtidig at Kris kjenner på et press om å være perfekt til enhver tid.

Lo av moren

Under «People's Choice Awards» tidligere denne måneden, der Kardashian-klanen gikk av med seieren for beste realityprogram, var Kris ikledd solbriller.

Solbrillene ble også værende på da familien tok plass på scenen for sin takketale, til datteren Khloé Kardashians (34) store fornøyelse.

Det var mens Kim Kardashian (38) takket brannmennene som hadde hjulpet til under skogbrannene i California den siste tiden, at Khloé brøt ut i et fnis.

- Du og brillene dine, skal Khloé ha sagt til moren, ifølge Daily Mail.

Forlovelsesrykter

Etter at Kris i 2015 skilte seg fra Caitlyn Jenner (69) - tidligere Bruce Jenner - fant hun lykken med Corey Gamble (38).

Da Kris i august gjestet det populære talkshowet til James Corden (40), la den kjente talkshowverten merke til diamantringen på fingeren hennes.

James kunne dermed ikke la være å spørre om Kris hadde forlovet seg da de spilte det faste innslaget i programmet, «Spill Your Guts Or Fill Your Guts», der talkshowgjestene enten må velge å svare på spørsmålet som blir stilt, eller spise noe ekkelt.

Da James dermed spurte om Kris hadde forlovet seg, valgte hun heller å spise en ekkel bille enn å svare på spørsmålet.

- Ringen er jo der, en ekte gave, sa James til Kris og så forfjamset ut til et latterfullt publikum, ifølge nettsiden.

- Det er bare en ring, sa Kris mens hun forsynte seg med en av billene.

LES OGSÅ: - La henne være i fred

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer