Halle Berry:

Derfor har hun aldri feiret sin egen bursdag

Halle Berry fyller snart 51 år, men planlegger ikke å arrangere noen fest av den grunn.

BLIR FORBIGÅTT I STILLHET: 14. august fyller skuespiller Halle Berry 51 år, men hun har ingen planer om å feire den store dagen. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORBIGÅTT I STILLHET: 14. august fyller skuespiller Halle Berry 51 år, men hun har ingen planer om å feire den store dagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Hollywood-stjernen og tobarnsmoren Halle Berry fyller 51 år neste måned, og man ville gjerne antatt at skuespilleren hadde planer om å feire den store dagen med brask og bram.

I et intervju med E! Online avslører imidlertid Halle at hun aldri har feiret sin egen bursdag, og at hun neppe vil starte med det nå.

- Jeg har aldri arrangert en bursdagsfest for meg selv. Det er noe jeg bare gjør for barna mine, sier stjernen, som for tiden er aktuell med filmen «Kingsman: The Golden Circle».

EKS-MANNEN: Berry har sønnen Maceo (3) fra ekteskapet med Olivier Martinez (bildet), samt datteren Nahla (9) fra det turbulente forholdet med ekskjæresten og modellen Gabriel Aubry (40). Foto: NTB Scanpix
EKS-MANNEN: Berry har sønnen Maceo (3) fra ekteskapet med Olivier Martinez (bildet), samt datteren Nahla (9) fra det turbulente forholdet med ekskjæresten og modellen Gabriel Aubry (40). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ta æren

På tross av at Halle ikke markerer sin egen bursdagsfest, finnes det likevel én dag i året hvor hun benytter anledningen til å feire seg selv.

- Jeg feirer morsdag. Det er den ene dagen jeg kan ta æren for noe. Jeg jobber veldig hardt for å være en god mor, sier hun.

😘 #InternationalKissingDay

Et innlegg delt av Halle Berry (@halleberry)

Flere kvinnelige skuespillere i Hollywood har tidligere gitt uttrykk for at det kan være skremmende å passere en viss alder når man jobber i underholdningsbransjen.

50-åringen er imidlertid av den oppfatningen at man ikke skal fokusere så mye på selve alderen, så lenge man har helsen i behold.

- Dess eldre jeg blir, innser jeg at alder bare er et tall. Det definerer ikke hvem jeg er. Det definerer ikke min lykke, eller hva jeg er i stand til å gjøre, forteller hun.

Skilt fra ektemannen

I 2015 kom nyheten om at Halle Berry og ektemannen, den franske skuespilleren Olivier Martinez (51), skulle skilles etter kun to år som ektepar.

Me when someone says "I'm coming over and I've got snacks."

Et innlegg delt av Halle Berry (@halleberry)

Berry har sønnen Maceo (3) fra ekteskapet med Martinez, samt datteren Nahla (9) fra det turbulente forholdet med ekskjæresten og modellen Gabriel Aubry (40).

Etter den siste skilsmissen fortalte «New Year's Eve»-stjernen om sitt vanskelige kjærlighetsliv.

- Jeg har lært å håndtere at jeg har tre mislykkede ekteskap bak meg, men det har ikke vært lett. Spesielt ikke når det er barn involvert. Som kvinner går vi inn i ekteskap med den tro om at det vil vare livet ut og at mannen er prinsen vår på en skinnende hest. Det var det eventyr lærte meg som barn. I dag er jeg ganske imot eventyr, har hun tidligere uttalt, ifølge Entertainment Tonight.

Avviste graviditet

Selv om skuespilleren ikke er i et forhold for tiden, måtte hun likevel nylig ut og avvise graviditetsrykter.

Etter at Halle Berry (50) dukket opp på the Butterfly Ball i Los Angeles tidligere denne måneden, begynte flere amerikanske medier å spekulere i om hun ventet sitt tredje barn.

Årsaken var nemlig at Hollywood-stjernen stilte i en åletrang paljettkjole som viste frem en liten kul på magen, og som skuespilleren ømt hvilte hendene på.

Kort tid senere avkrefter derimot talspersonen hennes ryktene.

- Det er absolutt ikke sant. Hun er ikke gravid, sa talspersonen til Us Weekly.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg ikke komfortabel nok i bikini

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer