TIL TANNLEGEN?: Tiger Woods kone kastet en mobiltelefon på ham, og knakk dermed en av tenner hans, påstås det. Foto: Stella Pictures
TIL TANNLEGEN?: Tiger Woods kone kastet en mobiltelefon på ham, og knakk dermed en av tenner hans, påstås det. Foto: Stella PicturesVis mer

Derfor har han gått i skjul

Kona skal ha ødelagt perleraden...

SEHER.NO: Spekulasjonene har vært mange på hvorfor Tiger Woods (33) ikke har stått frem etter flere utroskapsrykter, og skandaler den siste uken. Men nå viser det seg at det kanskje er en helt annen grunn til at han ikke har vist seg i offentligheten.

US Reports hevder at da hans svenske kone, Elin Nordegren, gikk helt berserk over utroskapsryktene den samme kvelden som Tiger krasjet bilen, skadet hun ham i kampens hete.

Elin skal ha kastet  en mobiltelefon etter han, noe som resulterte i en brukket tann.

Men den tidligere modellen har kanskje likevel ikke ikke tenkt til å forlate mannen sin, slik de fleste har gått ut fra at hun ville etter at utro-skandalen bare har vokst i omfang i løpet av de siste to ukene.

- Hun er et skilsmissebarn, og hun kommer trolig ikke til å utsette sine barn for den samme smerten. Hun tror på viktigheten av at foreldre holder sammen, sier en venn av den tidligere barnevakten.

Tiger har blitt linket til minst ti andre kvinner, hvorav åtte har blitt navngitt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ny smell for Tiger