Kylie Jenner:

- Derfor har de tatt en pause i forholdet

Kylie skal ha ønsket seg enda et barn.

PAUSE: Stjerneparet tilbringer angivelig tid hver for seg. Den siste tiden skal Travis ha bodd i sitt eget hus i Beverly Hills, men Kylie skal ha gitt ham lov til å se datteren.

Foto: NTB Scanpix
PAUSE: Stjerneparet tilbringer angivelig tid hver for seg. Den siste tiden skal Travis ha bodd i sitt eget hus i Beverly Hills, men Kylie skal ha gitt ham lov til å se datteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag meldte flere amerikanske nettsteder at Kylie Jenner (22) og Travis Scott (28) har tatt en pause i forholdet etter to og et halvt år som kjærester.

Duoen ble sammen våren 2017, og året etter ble de foreldre til vesle Stormi (1 1/2).

- Kylie og Travis kaller det ikke offisielt en slutt, men de tilbringer tid fra hverandre, fortalte en kilde til E! News, og la til:

- Det er ikke et endelig brudd. De har kjempet, men har fortsatt sett hverandre i løpet av den siste måneden.

Ifølge kjendisnettstedet TMZs kilder skal duoen ha forsøkt å få forholdet til å fungere i en lang periode, men for noen uker siden skal de ha bestemt seg for å skille lag. Videre påpeker de også at Kylie ikke har publisert noe om rapperen i sosiale medier siden 10. september.

Paret skal angivelig heller ikke ha blitt sett sammen offentlig siden premieren på Scott's dokumentar «Look Mom, I Can Fly» 27. august i år.

Nå hevder People at de vet årsaken til det angivelige bruddet.

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ulike drømmer

Ifølge nettstedet skal nemlig paret ikke ha hatt samme ønsker og prioriteringer for fremtiden.

- Det var flere problemer som gjorde at de bestemte seg for å ta en pause. Familie betyr alt for Kylie, og hun ønsker seg virkelig en baby til, forteller en kilde til nettstedet.

Men mens 22-åringen drømmer om å utvide familien, skal Scott fremdeles være fokusert på musikkarrieren. Deres ulike livsstiler skal derfor ha slitt på forholdet.

- Kylie sliter også med å stole på Travis. Han gir henne ikke den tryggheten hun trenger, og han er ikke klar for å gi henne alt hun ønsker seg, fortsetter kilden.

Alene i bryllup

Et annet tegn som kan vitne om trøbbel i paradis, ifølge People, er at mens Kylie mandag var gjest i bryllupet til Justin Bieber (25) og Hailey Baldwin (22), glimret Travis med sitt fravær.

Nå det gjelder deres felles datter skal duoen ha kommet til enighet om hvordan de skal gjøre det foreløpig.

- De de deler ansvaret 50/50 og samarbeider om oppdragelsen mens de jobber med sine personlige problemer, forteller en kilde til The Blast, som også skriver at paret har gjort det slutt og blitt sammen igjen flere ganger tidligere.

Verken Jenner eller Scott har foreløpig uttalt seg om bruddryktene.

Saken fortsetter nedenfor.

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Utroskapsrykter

Bruddryktene kommer bare syv måneder etter at det gikk rykter om at Travis hadde vært utro mot Kylie.

I lys av anklagene slettet Travis sin Instagram-profil, og i ettertid skal han også ha benektet sidespranget. Men kort tid etter hevdet flere personer med kjennskap til situasjonen, at rapstjernen ble oppdaget av Kylie.

Blant ungdom er det noe som heter å «slide into the DMs», som vil si at du sender noen en direktemelding i sosiale medier, Instagram især. Begrepet brukes gjerne når du sjekker opp noen. Kylie skal i vår ha fersket Travis i akkurat dette.

Ifølge TMZ skal han ha sendt noen «spesielt vennlige» meldinger til flere kvinner. Det er kanskje ikke så rart at man får mange direktemeldinger på Instagram når man er en av verdens største rappere, men det at han valgte å svare, og måten han svarte på, skal ha provosert Kylie.

Hun skal ha tolket dette som bevis på at han hadde vært utro. Selv hevdet Travis derimot at det bare var uskyldig flørting, og at han på ingen måte hadde gjort noe med kvinnene han har skrevet med.

Likevel ble det drama på hjemmebane, og rapperen bestemte seg altså den gang for å deaktivere sin Instagram-konto. Det gjorde han angivelig for å vise sin lojalitet overfor Kylie og datteren.

I offentligheten skal han også ha forsøkt å dysse det hele ned. Han omtalte blant annet Kylie som «wifey» fra scenen under konserter, og forsøkte å fly hjem så ofte han kunne for å tilbringe tid med familien.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Adele: Romanserykter etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer