Derfor har de ikke giftet seg

Stjerneparet drømmer om barn, men ikke bryllup.

KJÆRESTER: Joshua Jackson og Diane Kruger er lykkelige som ugifte, men ønsker seg gjerne en familie sammen. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press
KJÆRESTER: Joshua Jackson og Diane Kruger er lykkelige som ugifte, men ønsker seg gjerne en familie sammen. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Joshua Jackson (36) og Diane Kruger (38) har vært kjærester i åtte år, men selv om det kan se ut som om de har slått seg til ro sammen, så betyr det ikke at de er klare for å få ringer på fingrene.

- Jeg skal forteller hvorfor vi ikke har giftet oss: Vi er ikke religiøse. Men selv om vi ikke har stått foran en prest og hatt en stor fest, så føler jeg meg ikke noe mindre forpliktet til Diane, forklarer «Dawson's Creek»-stjernen til Glamour magazine, ifølge Us Weekly.

- Vi er begge skilsmissebarn, så det er vanskelig for meg å se på ekteskapet som noe som skal vise at du har forpliktet deg til et annet menneske. Men det kan hende at jeg skifter mening en gang. Kanskje vi gifter oss.

Saken fortsetter under bildet.

90-TALLS STJERNER: Joshua Jackson fikk sitt gjennombrudd i TV-serien Dawsons Creek på 90-tallet. Her er han sammen med Katie Holmes, James Van Der Beek og Michelle Williams.
90-TALLS STJERNER: Joshua Jackson fikk sitt gjennombrudd i TV-serien Dawsons Creek på 90-tallet. Her er han sammen med Katie Holmes, James Van Der Beek og Michelle Williams. Vis mer

Fra 2001 til 2006 var Kruger gift med den franske skuespilleren Guillaume Canet (41). Skilsmissen fra ham gjør at «The Bridge»-stjernen deler samme mening om ekteskapet som sin nåværende kjæreste.

- Jeg tror på de forpliktelsene du gjør i hjertet ditt. Det er ikke et stykke papir som får deg til å bli i et forhold, har hun sagt til Glamour tidligere.

Selv om ikke paret ser for seg et bryllup i nærmeste fremtid, så ønsker de seg barn sammen.

- Jeg vil gjerne bli far en dag. Jeg er jo i den rette alderen, har Jackson sagt til Us Weekly.

LES OGSÅ: - «Dawson's Creek» gjorde meg redd for jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer