Triana Iglesias og Mikael Gabriel :

Derfor har de ikke giftet seg enda

Paret forlovet seg for snart seks år siden.

FORLOVET: Triana Iglesias letter på sløret om hvordan det står til med planleggingen av bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Triana Iglesias letter på sløret om hvordan det står til med planleggingen av bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2017 kunne Triana Iglesias (40) røpe gladnyheten om at hun og kjæresten Mikael Gabriel (31) hadde forlovet seg.

Begge delte nyheten på sosiale medier, og det var den gang tydelig at paret var lykkelige over å ta forholdet et steg videre.

I 2021 kunne paret ønske sitt første barn velkommen, datteren Uma (1). Bryllupet har imidlertid latt vente på seg. Snart har det gått seks år siden Iglesias fikk ringen på fingeren, men hun har ennå ikke stått brud.

Overfor Se og Hør kan Iglesias røpe at det finnes en mulig grunn til at paret ikke har kommet skikkelig i gang med planleggingen.

FØLELSER: Triana Iglesias la ikke skjul på følelsene sine etter at hun vant «Årets ærespris» under Reality Awards 2022. Video: Dagbladet TV / Rød Løper Vis mer

Ulike drømmebryllup

Iglesias legger ikke skjul på at tidsklemmen har noe å si, men det er også en annen detalj som muligens har ført til at de ikke har giftet seg ennå.

- Er det noe bryllupsplanlegging på gang?

- Kanskje, det er noe som skjer hele tiden føler jeg. Vi får se, sier hun med et lurt smil.

På spørsmål om hva som er drømmebryllupet forteller den tidligere «Paradise»-programlederen at hun lurer på om problemet ligger der.

REALITY-DRONNINGEN: Triana Iglesias ble tydelig glad da hun vant årets ærespris på Se og Hørs Reality Awards i september. Foto: Espen Solli / Se og Hør
REALITY-DRONNINGEN: Triana Iglesias ble tydelig glad da hun vant årets ærespris på Se og Hørs Reality Awards i september. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

- Mitt drømmebryllup er jo veldig forskjellig fra Mikael sitt drømmebryllup, så kanskje det er derfor ting har tatt litt tid, innrømmer Iglesias, og legger til:

- Men jeg er i alle fall veldig, veldig lykkelig. Vi er på et veldig bra sted og jeg er veldig takknemlig for han.

MORSROLLEN: Triana Iglesias åpner seg om morsrollen. Reporter: Kine Falch Video: Madeleine Liereng. Vis mer

Røk ut av dansen

Tidligere denne høsten var Iglesias aktuell i «Skal vi danse: all stars». Eventyret ble imidlertid av det korte slaget, og hun var den første deltakeren som røk ut.

40-åringen la ikke skjul på at det var leit å ryke så tidlig i konkurransen, men la også vekt på at det gikk bra med henne.

- Jeg har det veldig bra, jeg har en veldig ro inni meg. Jeg synes jo det er veldig trist. Jeg håper at det var flere der ute som ville se meg danse og at det kanskje bare var litt uflaks, sa hun til Se og Hør den gang.

GRÅT: Triana Iglesias forteller hvorfor følelsene tok overhånd på «Skal vi danse»-premieren. Video: Jenny Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Til tross for sin korte tid på parketten hadde hun rukket å bli glad i resten av deltakerne. Hun planla å være til stede på fremtidige sendinger for å støtte de som var igjen.

- Ja selvfølgelig skal jeg være her. Jeg må jo heie på denne fantastiske gjengen! Jeg har blitt kjempeglad i alle.

LES OGSÅ: Hadde sex til ære for bestemor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer