«The Voice»

Derfor har de alltid på seg det samme

«The Voice»-dommere og programlederen har på seg det samme antrekket gjennom hele «blind audition»-runden. Dette er grunnen.

DOMMERE: F.v.: Espen Lind, Yosef Wolde-Mariam, Tom Lagergren og Ina Wroldsen. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2
DOMMERE: F.v.: Espen Lind, Yosef Wolde-Mariam, Tom Lagergren og Ina Wroldsen. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2 Vis mer
Publisert

Fredag etter fredag lar norske TV-seere seg både underholde og bevege av talentene, mentorene og programlederen i «The Voice».

Ina Wroldsen (37), Tom «Matoma» Stræte Lagergren (30), Yosef Wolde-Mariam (44) og Espen Lind (50) tar uke etter uke imot håpefulle deltakere, som ønsker at en eller flere av dem skal trykke på knappen og snu seg - for å velge nettopp dem.

Med på showet er også programleder Siri Avlesen-Østli (37), som har tatt over stafettpinnen etter Øyvind Mund (56).

De som har fulgt med på programmet har kanskje lagt merke til én helt spesiell detalj rundt de fire mentorene og Avlesen-Østli: De har nemlig på seg samme antrekk hver eneste fredag.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

«THE VOICE»: Jørgen Dahl Moe har fått mye oppmerksomhet etter sin opptreden, men det er ikke første gang vi har sett ham på TV. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper/Steffen Pettersen. TV 2. NRK. Vis mer

Dette har de på seg

I samtlige av blind audition-programmene som har blitt sendt på TV, har programlederen hatt på seg en grønn buksedress.

Ina Wroldsen har på sin side hatt på seg en syrinfarget buksedress og matchende høye hæler, Espen Lind har mørk dress og beige detaljer, Yosef Wolde-Mariam har lys bukse og overdel, samt en knallblå jakke. DJ-en «Matoma» på sin side har svart bukse og overdel, sammen med en kongeblå skjortejakke.

SAMME ANTREKK: Mentorene skifter ikke antrekk i løpet av innspillingsdagene til Blind audition-runden. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2
SAMME ANTREKK: Mentorene skifter ikke antrekk i løpet av innspillingsdagene til Blind audition-runden. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2 Vis mer

Disse antrekkene blir ikke byttet ut, alle fem har altså på seg nøyaktig det samme gjennom hele blind audition-runden.

Dette sier TV 2

TV 2 forklarer at det var av praktiske og tekniske hensyn som lå bak dette valget. Det er nemlig flere fredager med TV-program, enn det er innspillingsdager.

INTENSIVT: Oppdagsdagene er intensive, sier pressesjef i TV 2. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2
INTENSIVT: Oppdagsdagene er intensive, sier pressesjef i TV 2. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2 Vis mer

- De åtte fredagene med blind auditions fra «The Voice» på TV 2, er spilt inn over tre intensive opptaksdager. For å kunne lage best mulige programmer med en god miks og dramaturgi, til glede for TV-seerne, klipper vi mellom de tre ulike opptaksdagene, uttaler pressesjef i TV 2 Jan-Petter Dahl til Se og Hør.

Videre følger han opp:

- Da er klippejobben mye lettere når de faste medvirkende har på seg de samme klærne. Dette er verken nytt eller noen hemmelighet, og samme praksis følges i mange tilsvarende programmer.

Programlederen om antrekket

En av de som nå har blitt vant til å ha på seg det samme antrekket gjennom flere innspillingsdager, er programleder Siri Avlesen-Østli.

Avlesen-Østli kan overfor Se og Hør avsløre at hun ikke har valgt antrekk selv. Det er det Robin, TV 2s stylist, som har gjort. Programlederen innrømmer at hun selv ikke har peiling. og at det derfor er godt å få hjelp av en dyktig fagperson.

FÅR HJELP: Siri Avlesen-Østli hører på fagfolkene når hun skal velge antrekk. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2
FÅR HJELP: Siri Avlesen-Østli hører på fagfolkene når hun skal velge antrekk. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2 Vis mer

- De ser noe som jeg ikke klarer å se selv. Hva som blir kult, sier «The Voice»-programlederen til Se og Hør.

Samtidig kan hun fortelle at de gikk for en litt avslappet stil, som samtidig skulle ta seg godt ut på TV.

- Tenkte du noe ekstra på valg av antrekk ettersom du visste at du skulle ha det på flere ganger?

FIKK EN SMELL: Og være med på «Kompani Lauritzen» kan være veldig hardt, det fikk Siri Avlesen-Østli erfare da hun fikk en smell da hun kom ut. Reporter Bjør Ekker/Video: Se og Hør Vis mer

- Jeg tenkte at jeg måtte like det veldig godt. At det skulle sitte godt, og også være praktisk, svarer hun, og sikter til at det skal av og på i forbindelse med innspillingene.

Avlesen-Østli avslører også at hun ikke hadde bare én grønn buksedress, men to.

- Det var litt kort tid mellom innspillingene, så jeg rakk ikke få den renset og den blir litt skrukkete og sånt.

- 100 prosent av gangene er jeg enig

Som nevnt har den ferske «The Voice»-programlederen lite med utvelgelsen av antrekk å gjøre:

- Produksjonen har en tanke og stylisten har en tanke, også kommer de med forslag. Hundre prosent av gangene er jeg enig. Jeg tenker at de er fagfolk, så de må jeg lytte til. De vet hva jeg kler i større grad enn jeg vet selv, sier hun og virker strålende fornøyd med resultatet.

I KJOLE: Siri Avlesen-Østli, her avbildet sammen med Bernt Hulsker i forbindelse med Idrettsgallaen 2022 i Oslo Spektrum, dukker stadig opp i nye, fine antrekk. Foto: Heiko Junge / NTB
I KJOLE: Siri Avlesen-Østli, her avbildet sammen med Bernt Hulsker i forbindelse med Idrettsgallaen 2022 i Oslo Spektrum, dukker stadig opp i nye, fine antrekk. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer

- Den føles veldig meg, den dressen. Den er sporty, i en kul farge og det er umulig å ikke like den, legger hun til.

- Ble du ikke lei av å ha på deg det samme hele tiden?

- Jeg er egentlig ganske enkel sånn. Jeg gjør det jeg skal. Jeg har mine arbeidsoppgaver og reflekterer ikke så mye over det. Så lenge jeg har styr på notatene mine, er jeg happy, sier Siri Avlesen-Østli til Se og Hør.

LES OGSÅ: Abid Raja avslører ryggproblemer etter Maskorama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer