Derfor har Agnes tatt pause i ett år

Agnes Kittelsen har holdt en svært lav profil i flere måneder. Nå avslører hun hvorfor.

SEOGHØR.NO: Agnes Kittelsen (33) har de siste årene vært en av Norges mest ettertraktede skuespillere, og har blant annet vært å se i suksessene «Max Manus» og «Kon-Tiki».

Jobbene har stått i kø, men det siste året har skuespilleren tatt en pause for å prioritere familielivet, forteller hun til Seoghør.no:

MAMMAKOS: Agnes Kittelsen har prioritert sønnen Vetle (8) det siste året, og har derfor bevisst valgt å ta en pause fra skuespillertilværelsen. Her fra da mor og sønn var til stede på Rockeulven på Nationalteateret i 2011.  Foto: Stella Pictures
MAMMAKOS: Agnes Kittelsen har prioritert sønnen Vetle (8) det siste året, og har derfor bevisst valgt å ta en pause fra skuespillertilværelsen. Her fra da mor og sønn var til stede på Rockeulven på Nationalteateret i 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det siste året har jeg valgt å være litt rolig. Jeg har vært mye hjemme, og gjort de tingene som er viktig der og. Jeg har vært en god mor, tro det eller ei.
Nå har hun begynt å jobbe igjen, men forteller videre at pausen ikke handlet om utbrenthet:

- Nei, det var jeg ikke på noen som helst måte. Men jeg så at jeg trengtes på litt andre arenaer, og så valgte jeg å gjøre det. Nå kjennes det bra, og jeg er i gang med et nytt filmprosjekt. Jeg gleder meg og har det godt med det.

- Hvordan går det med kjærligheten?

- Snart kan jeg snakke om det!, forteller den blide skuespilleren med glimt i øyet.

Etter bruddet med skuespiller-ektemannen Endre Hellestveit (37) for to år siden, har Kittelsen blitt koblet til Hamar-mannen Arild Hersleth (38).

Hun har sønnen Vetle (8) med eksmannen Hellestveit.

LES OGSÅ: Skjønner ikke oppstyret rundt nakenscenene