Ed Sheeran:

Derfor håper han datteren ikke blir artist

Artisten holder en knapp på at hun følger i morens fotspor i stedet.

SUPERSTJERNE: Ed Sheeran ønsker ikke samme karrierevei for datteren som seg selv. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB
SUPERSTJERNE: Ed Sheeran ønsker ikke samme karrierevei for datteren som seg selv. Foto: Yui Mok / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I fjor høst avslørte Ed Sheeran (30) at han og kona Cherry Seaborn (29) hadde blitt foreldre i all hemmelighet. Graviditeten holdt de for seg selv helt til noen dager etter at babyen kom til verden.

1. september bekreftet artisten selv gladnyheten om at han hadde blitt pappa for første gang. Det gjorde han til sine over 33 millioner følgere på Instagram.

«En kjapp beskjed fra meg, som har noen personlige nyheter jeg vil dele med dere. Forrige uke, med hjelp av et fantastisk fødeteam, fødte Cherry vår vakre og sunne datter - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Vi er fullstendig forelsket i henne», skrev han blant annet.

«Egen identitet»

Nylig fylte vesle Lyra ett år og selv om det er lang tid før hun skal ut i arbeidslivet, har pappa Sheeran et sterkt ønske om at datteren ikke følger i hans fotspor og blir artist.

Grammy-vinneren frykter nemlig at alle låtene hun eventuelt gir ut alltid vil bli sammenlignet med hans.

- Jeg tror det er fordi jeg selv er i musikkindustrien at jeg tenker at jeg aldri ville ønsket det samme for mitt eget barn, fortalte han nylig i podkasten «Table Manners with Jessie Ware», ifølge Contact Music, og fortsatte:

- På hennes vegne hadde jeg hatet hvis hun ble kjent som datteren min i stedet for Lyra. Jeg vil at hun skal få sin egen identitet.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

Sheerans kone, Cherry, er hockeyspiller, og «Shape of You»-stjernen håper heller datteren velger den retningen.

- Jeg tror Lyra vil interessere seg mer for sport, la han til.

Ny sunn livsstil

Livet som småbarnsforeldre kan være hektisk og gå hardt utover nattesøvnen. I juli avslørte derimot Sheeran at datteren har hatt en svært positiv innvirkning på hverdagen hans.

Da «Bad Habits»-sangeren gjestet «The Late Show» påpekte programleder James Corden (42) at han så fantastisk godt ut, og ønsket derfor å vite om 30-åringen hadde begynt på noen form for diett.

- Etter at jeg ble far har livsstilen min forandret seg. I stedet for å legge meg klokken seks om morgenen, står jeg opp klokken fire, delte han lattermildt, ifølge People og fortsatte:

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tiden med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

- Det føles som om det er slik livet er ment å være. Det er fantastisk. Dagene mine er strukturerte. Jeg er sunnere enn jeg noen gang har vært tidligere. Jeg trener hver dag. Jeg tilbringer utrolig mye tid hjemme og lager musikk. Jeg føler meg som et menneske. Det er godt.

Videre fortalte småbarnsfaren at datteren også inspirerte han til å plukke opp gitaren igjen. Artisten la nemlig fra seg instrumentet en periode etter at han hadde fullført Divide-turneen sin i 2019.

- Jeg rørte faktisk ikke gitaren på mange måneder etter turneen. Jeg hadde en liten selvtillits-krise og ville ikke jobbe, forklarte han den gang.

Men dette forandret seg altså etter at han ble pappa.

- Da Lyra ble født plukket jeg den opp igjen og begynte å synge for henne.

LES OGSÅ: - De har datet i to måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer