50 NAVN: Zlatan Ibrahimovic har malt kroppen med 50 navn på sultende barn.  Foto: Stella Pictures
50 NAVN: Zlatan Ibrahimovic har malt kroppen med 50 navn på sultende barn. Foto: Stella PicturesVis mer

Derfor hadde Zlatan 50 navn på kroppen

Bildene av Zlatan Ibrahimovic i bar overkropp vakte oppsikt. Nå forklarer han hvorfor kroppen hans er dekket av navn.

SEOGHØR.NO: Det vakte stor oppmerksomhet da Zlatan Ibrahimovic (33) tok av seg på overkroppen under forrige kamp for PSG. På kroppen hadde han nemlig påmalt 50 navn.

Nå sier den svenske fotballstjernen at stuntet er et forsøk på å stoppe hungersnøden i verden.

Ville ha 805 millioner navn

Stuntet er den del av et samarbeid med FN’s World Food Program.

KONTROVERSIELL: Zlatan Ibrahimovic kastet trøya da han scoret mot Caen. Nå er han utestengt på grunn av aksjonen, for å redde verdens sultende barn. Foto: Stella Pictures
KONTROVERSIELL: Zlatan Ibrahimovic kastet trøya da han scoret mot Caen. Nå er han utestengt på grunn av aksjonen, for å redde verdens sultende barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Mitt navn er Zlatan Ibrahimovic.  Uansett hvor jeg går så kjenner folk meg igjen. De sier mitt navn, og heier på meg. Men det finnes navn ingen heier på. Carmen. Rahma. Antoine. Lida. Cheeuy. Mariko, sier Zlatan i en lanseringsfilm for kampanjen.

- Om jeg kunne, skulle jeg skrevet hvert eneste navn på kroppen min. Men det finnes 805 millioner mennesker som lider av sult i verden i dag. Altfor mange av dem er barn. De rammes av krig, naturkatastrofer og ekstrem fattigdom. Jeg har supportere over hele verden. Fra og med i dag vil jeg at den støtten skal gå til de menneskene som virkelig behøver det. Så når du hører mitt navn, kommer du til å tenke på deres navn. Når du ser meg, kommer du til å se dem, sier Zlatan.

Utestengt

Etter at Zlatan kastet trøya og viste fram navnene etter scoringen i sist kamp, ble han utestengt i en kamp.

- Jeg hadde ikke planlagt å ta av meg trøya. Det var spontant. Barna pleier å be Zlatan om autograf, nå ber Zlatan om deres, sier han.

LES OGSÅ: Zlatan vraker svenskekongen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.