Jessica Simpson:

Derfor hadde hun sex med t-skjorta på

Popstjernen kommer med en rekke avsløringer i sin nye selvbiografi.

FLAU: Jessica Simpson (39) har åpnet seg i den nye selvbiografien «Open Book», og avslører blant annet at hun har følt på kroppspresset. Foto: NTB Scanpix
FLAU: Jessica Simpson (39) har åpnet seg i den nye selvbiografien «Open Book», og avslører blant annet at hun har følt på kroppspresset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter utgivelsen av selvbiografien «Open Book» av Jessica Simpson (39), har vi fått et temmelig inngående innblikk i stjernens liv. Både forholdet til John Mayer (42), skilsmissen fra Nick Lachey (46), og rusmisbruket hennes har vært sentrale deler i boken.

I biografien forteller popsangeren også at hun ville gi seg selv en plastisk operasjon i bursdagsgave da hun fylte 35 år. Intensjonen var å fjerne slapp hud rundt magen.

Det amerikanske nettstedet Radar Online har omtalt utdragene fra boka til Jessica, som i dag har tre barn med ektemannen Eric Johnson (40).

- Det var ikke for å miste vekt, jeg veide 48 kilo da jeg planla inngrepet. Jeg ville bli kvitt strekkmerkene, og den løse huden etter å ha gjennomgått to graviditeter, forteller hun.

- Du kan dø

39-åringen slet med dårlig selvtillit og var rett og slett flau over sin egen kropp etter å ha gjennomgått to graviditeter og fødsler i temmelig rask rekkefølge.

- Jeg var så flau over min egen kropp at jeg lot ikke ektemannen min se meg uten en hvit t-skjorte på, innrømmer Jessica i boken sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer