Jessica Simpson:

Derfor hadde hun sex med t-skjorta på

Popstjernen kommer med en rekke avsløringer i sin nye selvbiografi.

FLAU: Jessica Simpson (39) har åpnet seg i den nye selvbiografien «Open Book», og avslører blant annet at hun har følt på kroppspresset. Foto: NTB Scanpix
FLAU: Jessica Simpson (39) har åpnet seg i den nye selvbiografien «Open Book», og avslører blant annet at hun har følt på kroppspresset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter utgivelsen av selvbiografien «Open Book» av Jessica Simpson (39), har vi fått et temmelig inngående innblikk i stjernens liv. Både forholdet til John Mayer (42), skilsmissen fra Nick Lachey (46), og rusmisbruket hennes har vært sentrale deler i boken.

I biografien forteller popsangeren også at hun ville gi seg selv en plastisk operasjon i bursdagsgave da hun fylte 35 år. Intensjonen var å fjerne slapp hud rundt magen.

Det amerikanske nettstedet Radar Online har omtalt utdragene fra boka til Jessica, som i dag har tre barn med ektemannen Eric Johnson (40).

- Det var ikke for å miste vekt, jeg veide 48 kilo da jeg planla inngrepet. Jeg ville bli kvitt strekkmerkene, og den løse huden etter å ha gjennomgått to graviditeter, forteller hun.

BOKSIGNERING: Jessica Simpson tok med hele familien på boksigneringen sin i New York tirsdag. Foto: NTB Scanpix
BOKSIGNERING: Jessica Simpson tok med hele familien på boksigneringen sin i New York tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
ET TREDJE BARN: Jessica Simpson og Eric Johnson har til sammen tre barn. Her er stjernen gravid med sistemann, datteren Birdie Mae. Foto: NTB Scanpix
ET TREDJE BARN: Jessica Simpson og Eric Johnson har til sammen tre barn. Her er stjernen gravid med sistemann, datteren Birdie Mae. Foto: NTB Scanpix Vis mer
USIKKER: Jessica er her avbildet med ektemannen Eric Johnson i 2015, samme år som hun tok plastisk kirurgi. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Jessica er her avbildet med ektemannen Eric Johnson i 2015, samme år som hun tok plastisk kirurgi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Du kan dø

39-åringen slet med dårlig selvtillit og var rett og slett flau over sin egen kropp etter å ha gjennomgått to graviditeter og fødsler i temmelig rask rekkefølge.

- Jeg var så flau over min egen kropp at jeg lot ikke ektemannen min se meg uten en hvit t-skjorte på, innrømmer Jessica i boken sin.

- Jeg hadde sex med den på. Jeg dusjet med den på, til og med. Jeg klarte ikke å se på meg selv.

Det var i 2015 skuespilleren bestemte seg for å gjennomføre en mage-/bukplastikk, men det skulle imidlertid ikke bli så enkelt. Jessicas egen lege frarådet henne å legge seg under kniven, da han mente at det kunne få store konsekvenser.

- Han var svært direkte. Han fortalte at den plastiske kirurgen muligens hadde godkjent meg for operasjon om to uker, men at han ikke ville gjøre det, skriver Jessica.

Legen skal ha vært bekymret for popsangerens lever, og advarte henne kraftig.

- Du kan dø, fortalte han, og påpekte at hun måtte kutte ut alkohol og piller i tre måneder før hun eventuelt kunne utføre plastisk kirurgi.

Jessica, som på denne tiden slet med rusmisbruk, skal ha ignorert legens anbefalinger og beholdt operasjonsdatoen likevel. Ifølge stjernen gikk første operasjon fint, men hun var fortsatt ikke fornøyd med resultatet - og bestemte seg for å utføre enda en operasjon.

Hun bestilte dermed en ny bukplastikk, som skulle finne sted bare to måneder etter den første. Denne gangen var hun likevel mer bekymret.

- Jeg hadde en følelse av at noe kom til å gå galt, selv om jeg sluttet å drikke for å forberede meg, forteller Jessica i boka.

RYKTER: Siv Meyer er en av deltakerne i årets «Ex on the beach», og med sirkuset følger rykter. Video: Dplay. Vis mer

Alvorlige komplikasjoner

Og det viste seg at stjernen hadde rett. Operasjonen tok to timer lenger enn planlagt, og Jessica ble sendt til et luksuriøst hotell i nærheten av legens kontor for å komme seg etter operasjonen.

- Det gikk ikke bra. Jeg fikk en infeksjon, en tykktarmbetennelse, og kastet opp så mye at jeg trodde stingene mine ville gå opp, avslører hun om den tøffe tiden.

Det hele endte med at sangeren ble fraktet til sykehuset og innlagt i hele ni dager.

Heldigvis endte det hele godt for Jessica Simpson, men i boken understreker hun at plastisk kirurgi ikke er noen lettvint løsning.

- Jeg følte meg som meg selv igjen, men jeg kan fortelle at plastisk kirurgi fikser ikke det man føler på innsiden. Alt handler om hva du føler emosjonelt, og jeg slet fortsatt etter operasjonen. Man må jobbe med seg selv.

Vis mer

Stiller seg kritisk

Det er ikke bare Jessica Simpson som har valgt å legge seg under kniven etter fødsel. Den amerikanske modellen Amber Rose (36) gjennomgikk en fettsuging bare seks uker etter at sønnen hennes kom til verden før jul.

Plastikkirurg Børge Davik ved Aleris Frogner i Oslo, understreker at kvinners kropp under graviditeten lagrer mer energi - nettopp for at kvinnen skal kunne gjennomføre svangerskapet og amme barnet etter fødselen.

FØDTE FØR JUL: Amber Rose og kjæresten Alexander Edwards ble nylig foreldre sammen. Hun valgte fettsuging etter fødselen. Her er paret avbildet sammen 20. desember 2019. Foto: NTB scanpix
FØDTE FØR JUL: Amber Rose og kjæresten Alexander Edwards ble nylig foreldre sammen. Hun valgte fettsuging etter fødselen. Her er paret avbildet sammen 20. desember 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

- En tommelfingerregel er at kaloriforbruket øker med 500 kalorier per dag når kvinnen ammer, så vanligvis vil kvinnen naturlig gå tilbake til sin normale vekt og huden vil trekke seg sammen igjen. Kvinner bør derfor ikke la seg fettsuge i perioden rett etter fødsel, sa han til Se og Hør da vi omtalte stjernens inngrep.

Kirurgen understreket videre at denne prosessen er individuell, og at det dermed er vanskelig å si hvor lenge man bør vente før man eventuelt vurderer kosmetiske tiltak.

- Etter et større eller mindre vekttap, eller graviditet, kan noen kvinner oppleve at huden og bukmusklene kan miste noe elastisitet. Disse forandringene kan korrigeres ved en operasjon, der den overflødige huden fjernes og bukmuskulaturen eventuelt strammes opp. Dette anbefaler vi på Aleris imidlertid ikke så kort tid etter en fødsel: Da er det tid for å kose seg med barnet sitt og la kroppen restituere seg på naturlig måte, uttalte Davik.

FÅR KRITIKK: Den danske influenseren Fie Laursen (23) la denne uka ut en oppsiktsvekkende video. Video: Foreign Fie / YouTube Vis mer

LES OGSÅ: -Jeg var døende

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer