Derfor hadde hun malt seg rundt øyet

- Jeg tror hun er vant til ulike kunsteriske uttrykk, sier Samsaya om dronning Sonja.

GOD STEMNING: Nylig arrangerte kronprinsparet og dronning Sonja julekonsert på slottet med nøye utvalgte artister og gjester.  Foto: NRK
GOD STEMNING: Nylig arrangerte kronprinsparet og dronning Sonja julekonsert på slottet med nøye utvalgte artister og gjester. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig arrangerte kronprinsparet julekonsert på slottet i regi av «Kronprinsparets Fond». Haakon (38) og Mette-Marit (38) hadde valgt ut et knippe av sine norske favorittartister, som fikk opptre på den stemningsfulle konserten.

Blant dem var hip hop-dronningen Samsaya (32). Hun hadde malt et iøynefallende rødte hjerte rundt sitt venste øye.

- Det røde hjertet rundt øyet symboliserer hvordan jeg vil se verden og menneskene rundt meg med hjertet mitt. For meg handler det om å se det man har på innsiden, sier hun til VG Helg.

På spørsmål fra avisen om hun fikk noen kommentarer fra dronning Sonja svarer hun at det ikke var noe tema hos henne.

- Jeg tror hun er vant til ulike kunstneriske uttrykk, og jeg følte meg veldig sett og akseptert for den jeg er. Hvordan vi ser ut eller hva vi velger å gå med er ikke ene og alene hvem vi er. Mine tanker og følelser er mye viktigere, sier hun til avisen.

Kronprins Haakons søster prinsesse Märtha Louise arrangerer også julekonsert på NRK denne julen. Klikk her for å bruke Seher.nos store TV-guide for å finne ut når konserten starter i dag!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik pynter Britney til jul 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer