Jameela Jamil:

Derfor hadde hun bukser under kjolen på Golden Globes

- Jeg tror ikke på at man skal lide for mote.

JEANS UNDER KJOLEN: Skuespiller Jameela Jamil overrasket da hun dukket opp på den røde løperen med jeans under kjolen. Foto: NTB scanpix
JEANS UNDER KJOLEN: Skuespiller Jameela Jamil overrasket da hun dukket opp på den røde løperen med jeans under kjolen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Jameela Jamil (32) var en av de mange celebre gjestene som dukket opp på den røde løperen under Golden Globe-utdelingen som fant sted natt til mandag.

Den verdenskjente utdelingen ble holdt for 76. gang, og i USA som ellers i verden, er det vanlig at det avholdes en rød løper, der kveldens stjerner kan vise frem sine ekstravagante antrekk og gi noen ord til pressen om kveldens forhåpninger.

I ulikhet med andre Hollywood-stjerner valgte Jamil komfort istedenfor mote på den røde løperen. 32-åringen dukket nemlig opp med en lekker ferskenfarget kjole fra designer Monique Lhuillier, men under den vakre kjolen var det noe helt annet som stjal oppmerksomheten - nemlig et par jeans.

For kaldt

Ifølge Huffingtonpost skal Jamil ha fortalt reporterne at det var så kaldt at hun så seg nødt til ta på seg jeans under den overdådige kjolen.

- Jeg tror ikke på at man skal lide for mote. Det kommer til å bli kaldt senere i kveld, og vi kommer til å være ute hele natten. Jeg vil gjerne være komfortabel, fortalte 32-åringen til USAtoday, ifølge nettstedet.

Den vakre skuespilleren delte også en video på Twitter, hvor hun begrunnet buksevalget.

«En erfaren kvinne har på seg jeans under Golden Globe-kjolen fordi det er veldig kaldt», skrev Jamil i innlegget.

KK-redaktør og moteekspert Ingeborg Heldal forteller til Se og Hør at det uvanlige antrekket til skuespillerstjernen er befriende.

- Jeg har av og til av latskap prøvd kjoler på uten å ta av buksene, og må innrømme at jeg lurer litt på hvordan hun kan se så uforskammet godt ut med jeans under kjolen, forteller Heldal og legger til:

- Men jeg synes det er befriende at selv Hollywood-stjerner av og til må ty til litt uortodokse metoder for å holde varmen. Det minner oss på at under couturen er de akkurat som oss «vanlige».

FREKKE I KJEFTEN: Golden Globe-vertene Tina Fey og Amy Poehler la ikke noe imellom i sin introduksjon i 2015. George Clooney, Bill Cosby og filmen «The Interview» var bare noen av dem som fikk gjennomgå. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Dukket ikke opp

En av stjernene som derimot valgte å ikke dukke opp på den røde løperen under Golden Globe-utdelingen var sangstjernen Taylor Swift (28).

28-åringen skal ha sneket seg inn bakveien og unngått pressen. Både People og Cosmopolitan omtalte saken, som av flere omtales som en av kveldens virkelig store overraskelser.

Da tiden var inne for at prisen for årets beste originale låt skulle deles ut, dukket imidlertid popartisten opp på scenen som en av prisutdelerne. I en lekker, svart kjole signert Versace, delte hun og skuespiller Idris Elba (46) ut prisen til Lady Gaga (32), som står bak hiten «Shallow» fra filmen «A Star Is Born».

Etter at prisen var delt ut, forsvant Swift igjen. Den overraskende opptredenen fikk mange til å lure på hvorfor hun ikke dukket opp på rød løper, spesielt siden hennes nye kjæreste var å se på den fargesterke matten utenfor Beverly Hilton Hotel i Los Angeles. Kilder uttalte at Swift ble observert mens hun snek seg inn i hotellet midt under prisutdelingen.

OVERRASKET: Da prisen for årets beste originale låt skulle deles ut, dukket brått Taylor Swift uanmeldt opp på scenen. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: Da prisen for årets beste originale låt skulle deles ut, dukket brått Taylor Swift uanmeldt opp på scenen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fant kjærligheten på ny

I mai i fjor kom nemlig nyheten om at sangfuglen hadde funnet lykken med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (27), og tidligere i høst meldte Us Weekly at forholdet er det mest seriøse hun noen gang har vært i.

Samtidig er det også grunner til å tro at det handler om at hun frem til nå har holdt forholdet svært privat, og at det er noe hun ønsker å fortsette med.

Selv om Taylor ikke dukket opp på den røde løperen fysisk, gjorde hun imidlertid en slags opptreden. Da reportere intervjuet Elisabeth Moss (35), som var nominert for sin rolle i «The Handmaid's Tale», kom Taylor med en helt spesiell videohilsen til TV-stjernen.

KJÆRESTER: Her er popstjernen Taylor Swift og kjæresten Joe Alwyn observert ute på en gåtur sammen i New York, i slutten av desember. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: Her er popstjernen Taylor Swift og kjæresten Joe Alwyn observert ute på en gåtur sammen i New York, i slutten av desember. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg ville gjøre denne videoen som et utrop til Elisabeth, og for å si takk for at du i et intervju en gang sa at du hørte på min musikk mens dere spilte inn serien. Jeg er en stor fan, og er helt besatt av programmet, sa hun i videoen, til Moss' store begeistring.

Verken Taylor eller Joe har kommentert den mye omtalte rød løper-flukten, og kommer tvilsomt til å gjøre det.

LES OGSÅ: - Sjokkerte hver eneste person på jorda

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer