- Derfor gråter jeg på TV hele tiden

Marthe Sveberg Bjørstad klarer ikke å kontrollere følelsene på TV.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Årets programleder i «Jakten på kjærligheten», Marthe Sveberg Bjørstad (33), har måttet tåle mye kritikk etter at hun tok over stafettpinnen fra Katrine Moholt, som hadde ledet programmet i mange år.

Mye av kritikken har vært rettet mot programlederens følelsesregister, som hun gjentatte ganger har vist på TV.

- Jeg vet at Katrine hadde mange fans. Likevel prøver jeg bare å være meg selv. Det tror jeg er utrolig viktig i et slikt program som omhandler så mange følelser som nettopp dette gjør. Jeg blir jo veldig glad i både bøndene og frierne, sier hun til Her og Nå.


Og bøndene har vært tidlig ute med å slå ring rundt Sveberg Bjørstad.

- Jeg er et veldig følelsesmenneske som har et veldig stort spekter med følelser inni meg. Det er derfor jeg gråter på TV hele tiden, men følelsene mine er i hvert fall hundre prosent ekte. Her er det ikke noe skuespill. Det synes jeg er fint, så får folk mene hva de vil, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jakten-bøndene slår ring rundt Marthe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer