FEIRET BOKANMELDELSE MED NY TATOVERING: - Jeg jo vant til å få enere for musikken min, så da jeg fikk terningkast fem for boka, lot jeg meg inspirere av Ari Behn, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen til Seoghør.no. Foto: Privat
FEIRET BOKANMELDELSE MED NY TATOVERING: - Jeg jo vant til å få enere for musikken min, så da jeg fikk terningkast fem for boka, lot jeg meg inspirere av Ari Behn, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen til Seoghør.no. Foto: PrivatVis mer

Se Stian «Staysman» Thorbjørnsens nye tatovering:

Derfor gjorde Stian «Staysman» som Ari Behn

Den norske artisten klarte ikke å dy seg...

SEOGHØR.NO: Artisten Stian «Staysman» Thorbjørnsen (34) debuterte tidligere i høst som forfatter med selvbiografien «How to become a norsk superkjendis».

Boken har blant annet blitt belønnet med terningkast fem i avisen Fredriksstad Blad.

Nå avslører Stian - som gjør suksess på hitlistene med gruppen «Staysman & Lazz» - at han ble så glad for den gode bokanmeldelsen, at han valgte å tatovere den på kroppen sin.

- Jeg er jo vant til å få enere for musikken. Med partymusikken vi lager, ville vi blitt overrasket hvis vi fikk noe annet enn enere.

- Men denne boken er noe helt annet og jeg har prøvd å vise andre sider av meg selv, blant annet ved å fortelle om tøffe ting jeg opplevde i tiden i Forsvaret, som å miste kompiser.

- Da jeg så femmeren, ble jeg så glad at jeg valgte å hente inspirasjon fra Ari Behn, sier Stian til Seoghør.no og ler.

Prinsesse Märtha Louises eks-mann skapte overskrifter da han i 1999 tatoverte terningkast seks på skulderen etter å ha fått det for sin novellesamling «Trist som faen».

TATOVERTE SEKSER: Ari Behn tatoverte i 1999 terningkast seks på skulderen etter å ha fått topp-karakter i en anmeldelse for novellsamlingen «Trist som faen». Foto: Per Heimly
TATOVERTE SEKSER: Ari Behn tatoverte i 1999 terningkast seks på skulderen etter å ha fått topp-karakter i en anmeldelse for novellsamlingen «Trist som faen». Foto: Per Heimly Vis mer

Stian har valgt å ta sin tatovering på armen istedenfor skulderen, fordi det var der det var best plass.

Den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren spøker med at han må spise godt i jula, hvis han skal få plass til flere tatoveringer.

- Du skal ikke se bort fra at det kan komme flere tatoveringer, hvis jeg skulle få flere liknende anmeldelser, sier han med et smil til Seoghør.no.

For tiden er han travelt opptatt med å spille konserter.

Først etter 21. desember får han tid til å forberede julefeiringen med kona Tina (25). Paret har sønnen Lennox (2) sammen. I tillegg har Stian sønnen Viktor (8) fra et tidligere forhold.

POPULÆR DUO: Stian sammen med kompisen Lasse Jensen. Sammen utgjør de gruppen «Staysman & Lazz». Foto: Scanpix
POPULÆR DUO: Stian sammen med kompisen Lasse Jensen. Sammen utgjør de gruppen «Staysman & Lazz». Foto: Scanpix Vis mer

Høytiden blir blant annet tilbragt i familiens nye hus i Fredrikstad.

Ifølge Fredriksstad Blad har Stian og familien flyttet inn i en sveitservilla fra 1892.

Stian sier til Seoghør.no at han leker med ideen om å skrive flere bøker når han får tid.

- Jeg har jo mer enn nok stoff til en bok nr. to om meg selv, siden jeg ikke ville lage en megastor bok.

- I tillegg har tanken streifet meg at jeg kunne tenke meg å prøve meg på en barnebok, innrømmer han.

EKTEPAR: Stian med kona Tina. Foto: Se og Hør
EKTEPAR: Stian med kona Tina. Foto: Se og Hør Vis mer

I sin nye bok forteller Stian også om hvordan han slet med alkoholmisbruk og vanskelig økonomi før gjennombruddet som artist.

«Jeg var på fylla i dagevis. Tidligere, da jeg hadde hatt lange fyllekuler, drakk jeg bare fordi det var gøy. Nå var det annerledes. Nå drakk jeg fordi jeg følte meg jævlig. Totalt mislykka. Mamma og pappa hadde vært småbekymra en stund, men nå begynte de for alvor å bli urolige. Jeg var blitt 28 år. Fortsatt ikke fått til noe. Mamma forsøkte å ta alvorspraten,» skriver han blant annet i boka.

Stian gleder seg over at han også har fått mange positive tilbakemeldinger fra vanlige folk som har lest boka.

- Det har vært mye bra tilbakemeldinger. Det har vært viktig for meg å vise fram også tiden før jeg ble kjendis, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Barna reddet livet mitt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.