Se Stian «Staysman» Thorbjørnsens nye tatovering:

Derfor gjorde Stian «Staysman» som Ari Behn

Den norske artisten klarte ikke å dy seg...

FEIRET BOKANMELDELSE MED NY TATOVERING: - Jeg jo vant til å få enere for musikken min, så da jeg fikk terningkast fem for boka, lot jeg meg inspirere av Ari Behn, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen til Seoghør.no. Foto: Privat
FEIRET BOKANMELDELSE MED NY TATOVERING: - Jeg jo vant til å få enere for musikken min, så da jeg fikk terningkast fem for boka, lot jeg meg inspirere av Ari Behn, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen til Seoghør.no. Foto: Privat Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Artisten Stian «Staysman» Thorbjørnsen (34) debuterte tidligere i høst som forfatter med selvbiografien «How to become a norsk superkjendis».

Boken har blant annet blitt belønnet med terningkast fem i avisen Fredriksstad Blad.

Nå avslører Stian - som gjør suksess på hitlistene med gruppen «Staysman & Lazz» - at han ble så glad for den gode bokanmeldelsen, at han valgte å tatovere den på kroppen sin.

- Jeg er jo vant til å få enere for musikken. Med partymusikken vi lager, ville vi blitt overrasket hvis vi fikk noe annet enn enere.

- Men denne boken er noe helt annet og jeg har prøvd å vise andre sider av meg selv, blant annet ved å fortelle om tøffe ting jeg opplevde i tiden i Forsvaret, som å miste kompiser.

- Da jeg så femmeren, ble jeg så glad at jeg valgte å hente inspirasjon fra Ari Behn, sier Stian til Seoghør.no og ler.

Prinsesse Märtha Louises eks-mann skapte overskrifter da han i 1999 tatoverte terningkast seks på skulderen etter å ha fått det for sin novellesamling «Trist som faen».

Stian har valgt å ta sin tatovering på armen istedenfor skulderen, fordi det var der det var best plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer