Kardashians:

Derfor gjorde Rob sjelden opptreden i «Keeping Up»

Dukket opp i realityshowet for første gang på flere år.

OVERRASKET: I mandagens episode av «Keeping Up With The Kardashians» dukket plutselig Rob Kardashian opp - til fansens store forundring. Her sammen med True (t.v.) og datteren Dream. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: I mandagens episode av «Keeping Up With The Kardashians» dukket plutselig Rob Kardashian opp - til fansens store forundring. Her sammen med True (t.v.) og datteren Dream. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

tI motsetning til sine berømte søstre, har Rob Kardashian (32) holdt en særdeles lav profil i rampelyset. Han har ikke medvirket i familiens realityshow «Keeping Up With The Kardashians» på flere år, av det som skal være ulike årsaker.

I mandagens episode gjorde 32-åringen derimot et overraskende comeback. Opptredenen skjedde i anledning datteren Dream sin to-årsfeiring, en bursdag som ble arrangert hos søsteren Kylie Jenner (21).

- Jeg kan ikke tro at Dream fyller to år. Rob er helt ærlig den beste pappaen. Han minner meg så mye om vår far med tanke på hvor oppmerksom, leken og kjærlig han er med henne. Dette er første gang Rob får feire med Dream på hennes faktiske fødselsdag, og han er så glad for å kunne arrangere bursdagsfest for henne, sier Khloé Kardashian (34) i episoden.

FYLTE TO ÅR: Rob Kardashian arrangerte en storslått fest for datteren hjemme hos sin søster, Kylie. Blac Chyna var ikke til stede. Her er familien avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix
FYLTE TO ÅR: Rob Kardashian arrangerte en storslått fest for datteren hjemme hos sin søster, Kylie. Blac Chyna var ikke til stede. Her er familien avbildet i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stygg konflikt

Helt siden det ble slutt mellom Rob og Blac Chyna (31), har eksparet kranglet om omsorgsrett for datteren. Den tidvis voldsomme relasjonen ble blant annet dokumentert gjennom deres eget spin off-program «Rob & Chyna».

TURBULENT: Rob Kardashian og Blac Chyna gikk hver til sitt bare en måned etter at deres datter, Dream, kom til verden. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Rob Kardashian og Blac Chyna gikk hver til sitt bare en måned etter at deres datter, Dream, kom til verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2017 ble 32-åringen blant annet utestengt fra Instagram etter at han hengte ut eksen på bildedelingstjenesten. Han hevdet blant annet at hun hadde hadde vært utro mot ham og at hun hadde både alkohol- og rusproblemer.

Ved juletider i fjor så det derimot ut til at Chyna og Rob var på god vei til å løse den langvarige konflikten mellom seg. De bestemte seg nemlig da for å legge ned stridsøksene og heller fokusere på velværet til deres felles datter.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Etter å ha vært fremtredende i realityserien, gled Rob sakte, men sikkert ut av tv-ruta etter syvende sesong i 2012. I ettertid kom det fram at 32-åringen sleit med sosial angst og depresjon. Hans siste offisielle opptreden i programmet var i 2017, før han igjen returnerte mandag.

Medvirkende årsak

Comebacket har naturligvis vakt oppsikt i internasjonale medier, og en av dem som gleder seg stort over å se ham på skjermen igjen, er søsteren Kim Kardashian West (38).

- Jeg elsker å se Rob Kardashian på showet igjen!, skriver hun på Twitter.

38-åringen forklarte tidligere i år at Rob har det bedre enn på lenge, og at det skal være en medvirkende årsak til at han nå er å se på skjermen.

- Han har det fint. Jeg tror han kommer til å medvirke i den kommende sesongen. Han har sine humørsvingninger. Noen ganger sier han: «Jeg har ikke forpliktet meg til dette», og andre ganger sier han: «Det går fint å gjøre det», uttalte Kim i januar, ifølge Cosmopolitan.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

OVERRASKELSE: Kris Jenner gjestet Ellen Degeneres. Det hun ikke visste var at talkshow-dronningen hadde planlagt to store overraskelser - med hjelp fra Kris sin datter Kourtney Kardashian. Vis mer

Varsler slutten på realitylivet

Robs comeback skjer kort tid etter at Kim kunngjorde en heller overraskende fremtidsplan. Tidligere denne måneden forklarte 38-åringen at hun ikke ønsker å inneha tittelen som verdens største realitydronning i evig tid.

- Min far lærte meg viktigheten av det å jobbe hardt og å forplikte seg til ting. Mitt mål er at jeg, innen ti år, skal legge Kim K bak meg og bare fokusere på det å bli advokat og kjempe for mennesker som fortjener en ny sjanse, sa hun i «Keeping Up».

I et større intervju med Vogue i april, kunne firebarnsmoren nemlig avsløre at hun har besluttet å gå i sin avdøde fars fotspor - og bli advokat. Realitystjernen er i full gang med den noe omstridte undervisningen, og skal etter planen være ferdig utdannet i 2022.

LES OGSÅ: Raser over Robs ville pengeforbruk på eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer