Derfor gjorde Katy det slutt

- Hun var ikke villig til å holde ut med flere av påfunnene hans.

HOLDT IKKE UT: John Mayer skal fra tid til annen ha skrudd av telefonen sin og blitt borte over lengre tid. Det bidro til at Katy Perry ikke holdt ut lenger. Foto: All Over Press
HOLDT IKKE UT: John Mayer skal fra tid til annen ha skrudd av telefonen sin og blitt borte over lengre tid. Det bidro til at Katy Perry ikke holdt ut lenger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SINGEL IGJEN: Perry er nå singel igjen etter at hun gjorde det slutt med Mayer. Foto: All Over Press
SINGEL IGJEN: Perry er nå singel igjen etter at hun gjorde det slutt med Mayer. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige uke kom den overraskende nyheten om at forholdet mellom Katy Perry (29) og John Mayer (36) hadde tatt slutt.

Nyheten kom kort tid etter at forlovelsesryktene florerte, og det var E! News som skrev at Perry hadde dumpet Mayer.

Nå forteller en kilde til nettstedet Hollywoodlife.com hvorfor Perry brøt med musikerkjæresten.

- Sist gang de slo opp vant John henne tilbake ved å komme med mange løfter. Han sa han kom til å sette henne framfor alt, men nå faller han tilbake til sine gamle rutiner. Det hender han skrur av telefonen sin og bare er borte natt og dag. Han sier det er fordi han trenger alenetid, men det er mistenkelig, forteller kilden ifølge Contactmusic.com.

Katy og John ble første gang sammen sommeren 2012, men brøt med hverandre i mars i fjor, før de fant tilbake til hverandre.

- Hun var ikke villig til å holde ut med flere av påfunnene hans. Hun er knust, men hun følte hun måtte gjøre det slutt for å ta vare på seg selv.

Perry har tidligere vært gift med komikeren Russell Brand.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer