Sofia Richie:

Derfor gjorde hun det slutt

- Ville gi Scott en wake-up call.

BRUDD: Sofia Richie (21) brøt med ekskjæresten Scott Disick (37) i maimåned. Nå røper en kilde til Us Weekly hvorfor modellen gjorde det slutt med Disick. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Sofia Richie (21) brøt med ekskjæresten Scott Disick (37) i maimåned. Nå røper en kilde til Us Weekly hvorfor modellen gjorde det slutt med Disick. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

På USAs nasjonaldag ble eksparet Scott Disick (37) og Sofia Richie (21) observert sammen i Malibu til manges store overraskelse.

Etter tre år skal stjernene nemlig ha gått hver til sitt for en måneds tid siden. Rundt denne perioden gikk Disick til profesjonell hjelp for å bearbeide tidligere traumer og sorg - som han meldte seg raskt ut av grunnet et lekket bilde.

Richie skal angivelig ha bestemt seg for å sette forholdet på pause, men valgte å gjøre det slutt for å la Disick få tid for seg selv. Hun skal likevel trolig ha sett til «Keeping Up With the Kardashians»-profilen jevnlig.

Det skal dessuten ikke ha vært noen krangel mellom dem. Richie skal visstnok ha «ønsket å gjøre sin egen greie» mens Disick «tok seg av helsen sin», har en kilde fortalt til E! News.

Nå røper en kilde til Us Weekly hvorfor 21-åringen hovedsakelig gjorde det slutt med realityprofilen.

SETT SAMMEN: Eksparet ble observert sammen på stranden i Malibu på USAs nasjonaldag den 4. juli. Foto: Mega / NTB Scanpix
SETT SAMMEN: Eksparet ble observert sammen på stranden i Malibu på USAs nasjonaldag den 4. juli. Foto: Mega / NTB Scanpix Vis mer

Avslører «sannheten»

- En av grunnene til at Sofia slo opp med Scott var for å gi ham en wake-up call. Hun håpet at han kunne lære en ting eller to mens de var borte fra hverandre, forteller kilden til nettstedet, og tilføyer:

- Men dessverre er Scott den han er.

Kilden forteller videre at det alltid har vært en sjanse for at Disick og Richie kan finne tilbake til hverandre.

- Scott vet at Sofia er bra for ham, fortsetter kilden.

Richies venner og familie er derimot ikke så sikre på om Disick er bra for 21-åringen, ifølge kilden.

En annen kilde har tidligere fortalt overfor Us Weekly at eksparets venner ikke ville bli overrasket om de ble et par igjen.

- Scott og Sofias brudd er definitivt et brudd, men de har holdt kontakten siden de skilte lag, fortalte kilden til Us Weekly i mai.

View this post on Instagram

Thursday’s are... exciting

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Møtet den 4. juli skal de to stjernene angivelig ha ønsket sterkt.

- Scott hadde svært lyst til å møte henne denne helgen. Han uttrykte at han virkelig ønsket å se Sofia og begge to hadde savnet hverandre, fortalte en kilde til E! News.

Richie ble for øvrig sett med en genser fra 37-åringens klesmerke, Talentless, på mandag på Instagram. Dette har satt ytterligere fart på forholdsryktene.

View this post on Instagram

Hoodies at the beach🤷🏼‍♀️

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Paret har foreløpig ikke bekreftet om de har funnet tilbake til hverandre.

Støttet eksen gjennom forholdet

For de som har fulgt med på realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», har Disick jevnlig figurert sammen med ekskona Kourtney Kardashian (41) og deres felles barn Mason (10), Penelope (8) og Reign (5).

Da ekteskapet tok slutt i 2015, og realitystjernen senere ble sammen med Lionel Richies datter (71), skal det tidligere ekteparet ha bevart et godt vennskap. Blant annet har de flere ganger feriert sammen med Richie.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

Det er ingen hemmeliget at realitystjernen har slitt med alkohol- og rusproblemer over flere år - i tillegg har foreldrenes dødsfall preget ham.

Under det tre år lange forholdet skal Richie ha støttet og hjulpet ham gjennom tunge stunder. En kilde til E! News fortalte i begynnelsen av mai at Richie var veldig stolt av at han søkte hjelp, og gjorde det klart for ham at hun ville være der gjennom hele prosessen.

I sitt eget TV-program «Flip It Like Disick» uttalte Disick at han var en bedre mann med henne ved sin side.

- Hvor enn man er, så tror jeg det er vanskelig å finne noen man er komfortabel med. Sannheten er, uten henne, så var jeg hele tiden på leting etter noen eller noe. Hun har definitivt vært den som roet meg ned, gjorde meg til en bedre mann og gjorde ting lettere i livet mitt, delte han, ifølge Us Weekly.

TRE ÅR: Disick og Richie var sammen i tre år. Richie skal ha støttet realityprofilen gjennom tøffe stunder. Foto: NTB Scanpix
TRE ÅR: Disick og Richie var sammen i tre år. Richie skal ha støttet realityprofilen gjennom tøffe stunder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da det i 2017 ble kjent at Disick og Richie var et par, var det flere som grein på nesen. Det var nemlig 15 års aldersforskjell på dem.

Til Cosmopolitan tidligere i år uttalte 21-åringen følgende:

- Jeg har denne rare greia hvor jeg rett og slett ikke bryr meg om hva andre tenker.

LES OGSÅ: Brudd for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer