SKAL SKILLES: Forholdet mellom Carey Lowell og Richard Gere er over etter elleve års ekteskap. Foto: All Over Press
SKAL SKILLES: Forholdet mellom Carey Lowell og Richard Gere er over etter elleve års ekteskap. Foto: All Over PressVis mer

Derfor gjorde de det slutt

Filmstjernen Richard Gere klarte ikke å holde fingrene unna konas yoga-venninne.

SEOGHØR.NO: Hollywood-paret Richard Gere (64) og kona Carey Lowell (52) offentliggjorde i september at de planlegger å gå hvert til sitt.

Paret har vært gift i elleve år og har sønnen Homer (13) sammen.

- De har ikke tilbragt tid sammen den siste tiden, forteller en kilde til avisen.

Verken Gere eller Lowell har kommentert påstanden ennå, men ifølge kilder nær paret forbereder de to seg nå på en skilsmisse.

Grunnen til skilsmissen har så langt ikke vært kjent. Nå skal derimot National Enquirer ha svaret på hvorfor et av Hollywoods lengste ekteskap har gått i oppløsning.

- Den siste spikeren i kisten var den enorme krangelen som brøt ut mellom Richard og Carey fordi Gere skal ha forsøkt å forføre en av hennes venninner, sier en kilde til det amerikanske magasinet ifølge Aftonbladet.

SINGEL: Hollywood-stjernen Richard Gere skal være singel igjen. Foto: All Over Press
SINGEL: Hollywood-stjernen Richard Gere skal være singel igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Kvinnen, som den 64 år gamle filmstjernen forsøkte å bedra sin 52 år gamle kone med, var ifølge kilden en yngre kvinne som Carey trener yoga sammen med.

Stjernen fikk sitt livs overraskelse når kvinnen ikke bare fortalte ovenfor Carey hva som har hendt, men også fortalte om andre kvinner i den samme kretsen ektemannen har prøvd seg på.

- Det ble for mye for Carey. Hun brøt sammen i tårer og skrek til Richard for å ha vært så respektløs. Senere fortalte hun at hun ville ha skilsmisse, forteller kilden til magasinet.

- Han gikk med på det og sa at han følte de hadde vokst fra hverandre. Hun ble knust over at han kunne gi opp så lett.

Lowell er tidligere Bond-pike, og har spilt i TV-serien «Law & Order».

FILMSTJERNE: Richard Gere er mest kjent for rollen i «Pretty Woman». Her sammen med Julia Roberts.  Foto: All Over Press
FILMSTJERNE: Richard Gere er mest kjent for rollen i «Pretty Woman». Her sammen med Julia Roberts. Foto: All Over Press Vis mer

Richard Gere har spilt i en rekke store Hollywood-filmer, blant annet «Pretty Woman» og «Chicago». Han har tidligere vært gift med supermodell Cindy Crawford.

LES OGSÅ:   Skilles etter elleve år