Anna Rasmussen:

Derfor gjør hun tv-comeback

Bloggeren trakk seg rett før «Skal vi danse» kom i gang i 2017. Nå er hun tilbake på skjermen.

UTFORDRERE: Anna Rasmussen, Ole Klemetsen og Benedicte Adrian er årets «Camp Kulinaris» utfordrere. Vis mer
Publisert

KRAGERØ (Se og Hør): Mandag kom tre nye deltakere til Portør hvor «Camp Kulinaris» spilles inn i sommeridyll. På kjøkkenet måtte de seks gjenværende deltakerne ta imot Anna Rasmussen (24), Benedicte Adrian (57) og Ole «Lukkøye» Klemetsen (49).

Førstnevnte ble kjent gjennom serien «Unge Mødre» som 15-åring. Da fikk hun sitt første barn, som også ga navnet til bloggen som for noen år siden var Norges mest leste - «Mamma til Michelle».

24-åringen var også å se gjennom flere sesonger av «Bloggerne», og i 2017 skulle hun delta i «Skal vi danse». Før programmet var i gang, valgte Rasmussen imidlertid å trekke seg.

- Ble altfor mye

Siden den gang har hun i varierende grad vært aktiv på bloggen og i sosiale medier, men har ellers vært ute av rampelyset. Når Se og Hør møter henne i Portør forklarer hun at hun trengte tid på å komme tilbake.

- For første gang på veldig lenge har jeg det mye bedre med meg selv, og jeg føler endelig at jeg var klar for det. Jeg har slitt i mange år med angst og depresjon, og det å føle at den tid er bak meg er veldig deilig. Jeg føler generelt at jeg har blitt mer voksen, og denne prosessen, med «Camp Kulinaris», har uten tvil vært til god hjelp, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer