Anna Rasmussen:

Derfor gjør hun tv-comeback

Bloggeren trakk seg rett før «Skal vi danse» kom i gang i 2017. Nå er hun tilbake på skjermen.

UTFORDRERE: Anna Rasmussen, Ole Klemetsen og Benedicte Adrian er årets «Camp Kulinaris» utfordrere. Vis mer
Publisert

KRAGERØ (Se og Hør): Mandag kom tre nye deltakere til Portør hvor «Camp Kulinaris» spilles inn i sommeridyll. På kjøkkenet måtte de seks gjenværende deltakerne ta imot Anna Rasmussen (24), Benedicte Adrian (57) og Ole «Lukkøye» Klemetsen (49).

Førstnevnte ble kjent gjennom serien «Unge Mødre» som 15-åring. Da fikk hun sitt første barn, som også ga navnet til bloggen som for noen år siden var Norges mest leste - «Mamma til Michelle».

24-åringen var også å se gjennom flere sesonger av «Bloggerne», og i 2017 skulle hun delta i «Skal vi danse». Før programmet var i gang, valgte Rasmussen imidlertid å trekke seg.

IKKE REDD FOR Å BY PÅ SEG SELV: Maria Moen, kjent fra «Paradise Hotel» og «Camp Kulinaris» har opplevd kritikk etter å ha bydd på seg selv på TV. Nå slår hun tilbake. Video: Rød Løper Vis mer

- Ble altfor mye

Siden den gang har hun i varierende grad vært aktiv på bloggen og i sosiale medier, men har ellers vært ute av rampelyset. Når Se og Hør møter henne i Portør forklarer hun at hun trengte tid på å komme tilbake.

- For første gang på veldig lenge har jeg det mye bedre med meg selv, og jeg føler endelig at jeg var klar for det. Jeg har slitt i mange år med angst og depresjon, og det å føle at den tid er bak meg er veldig deilig. Jeg føler generelt at jeg har blitt mer voksen, og denne prosessen, med «Camp Kulinaris», har uten tvil vært til god hjelp, sier hun.

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Anna Rasmussen sammen med Fetisha Williams. Foto: Viaplay /TV3
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Anna Rasmussen sammen med Fetisha Williams. Foto: Viaplay /TV3 Vis mer

Rasmussen forteller at det hele toppet seg for henne med «Skal vi danse» i 2017. Hun beskriver perioden som «kaos», og forteller at hun ikke var forberedt på å legge alt til side for dansen.

- Det var mye av det som ødela meg for meg da. Jeg hadde tre barn under seks år, det var hektisk. Det var mye med bloggen, mye drama generelt, jeg skulle gi ut bok, jeg skulle gifte meg - det ble bare altfor mye den høsten. Nå er ting på stell og det går veldig fint, sier 24-åringen til Se og Hør.

Hun giftet seg som kjent med kjæresten Jan Lossius i 2018.

STORMER UT: Det går hett for seg på kjøkkenet når Maria Moen og Fetisha Williams fyker i tottene på hverandre på «Camp Kulinaris». Vis mer

Venter barn

Kort tid etter innspillingen av «Camp Kulinaris» kunne også Rasmussen røpe at de to ventet sitt andre barn sammen, etter flere spontanaborter. 24-åringen har fra før to andre barn fra to tidligere forhold.

- Jeg føler vi har kommet inn i en hverdag hvor vi trives alle sammen. Jeg har to skolebarn, én i barnehage og Jan har sin jobb og driver med sitt. Det er fullt opp med venner inn og ut, som en annen familie på fem, sier hun.

VENTER BARN: Jan Lossius og Anna Rasmussen venter sitt andre barn sammen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
VENTER BARN: Jan Lossius og Anna Rasmussen venter sitt andre barn sammen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Den tidligere bloggeren, som i fjor annonserte at hun hadde publisert sitt siste innlegg, har gjennom årene stått for flere kontroverser og overskrifter.

I 2018 fikk hun blant annet en historisk bot på 100 000 kroner fra Forbrukertilsynet etter å ha holdt konkurranser uten å dele ut premier.

TREKKER SEG: En deltager er nødt til å trekke seg fra «Camp Kulinaris» Video: Viaplay Vis mer

Året før avlyste også hun og kjæresten bryllupet, som de siden gjennomførte året etter. 24-åringen har også stått i flere kritikkstormer hva gjelder eksponering av barna sine på nett.

Nå håper hun imidlertid å gi tv-seerne et annet inntrykk av henne.

- Jeg gleder meg til å se «Camp Kulinaris» på skjermen, jeg føler at jeg har vist meg fra en helt ny side og er hundre prosent meg selv. Jeg føler at så mange ikke har sett den morsomme Anna, så jeg håper jeg blir vist på den måten.

Kokkedrama

Selv om den kommende firebarnsmoren forteller at hun er svært fornøyd med oppholdet på kjendiskjøkkenet, var ikke alt fryd og gammen mellom deltakerne.

Se og Hør har tidligere omtalt at det var mye krangling utenfor skjermen. Rasmussen forteller at hun fikk sin dose av dramaet på hytten.

SKADE: Amalie Snøløs skader seg på «Camp Kulinaris» Vis mer

- Vi ble jo slitne og satt i en situasjon hvor alle har mye utfordringer og gjør ting de ikke pleier, samtidig som de må bo med folk som er vidt forskjellige. Selvfølgelig blir det krangling og diskusjoner, sier hun, og legger til:

- Jeg føler at det har vært mye styr, som ikke bare har vært på kjøkkenet. Jeg hadde ikke forventet det, og jeg syntes det var slitsomt når man etter tolv timer kommer på hytten, så er det ikke bare ro og harmonisk.

LES OGSÅ: Kjendisprogram vekker harme: - Brutalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer