Melina Johnsen i «Ex on the Beach»:

Derfor gjør hun comeback

Melina Johnsen snudde Norge på hodet da hun var med i første sesong av «Ex on the Beach». Nå gjør hun comeback.

TILBAKE: Melina Johnsen er med på den tredje sesongen av «Ex on the beach». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BRASIL (Se og Hør): Tredje sesong av «Ex on the Beach» er på trappene her til lands. Serien har i sine to foregående sesonger blitt kjent for sine ville deltakere, som gjør sitt ytterste for å utkonkurrere hverandre på drøyhetsskalaen. Hva som skjer i den kommende sesongen er ikke kjent, men dersom den topper sine frekke storesøsken, vil medieoppslagene være mange.

En grunn til å mistenke at det blir tilfellet, er en av deltakerne de har klart å sikre seg. I sesong tre gjør nemlig selveste Melina Johnsen (23) comeback - to år etter at hun sjokkerte norske TV-seere for første gang i samme programkonsept.

Da Se og Hør møtte den rutinerte realitydeltakeren på stranda i Natal i Brasil, der årets sesong spilles inn, kunne Johnsen avsløre hvorfor hun sa ja til å være med i nok en sesong av sjokkrealityen.

COMEBACK: Melina Johnsen måtte ikke tenke seg om mange ganger før hun takket ja til nok en sesong av «Ex on the Beach». Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
COMEBACK: Melina Johnsen måtte ikke tenke seg om mange ganger før hun takket ja til nok en sesong av «Ex on the Beach». Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

- Jeg har ikke lagt noe plan for hvordan jeg skal oppføre meg der inne. Det blir vel drikking, sex og faenskap igjen, ler Johnsen.

«EX ON THE BEACH»: Melina Johnsen, en av de største snakkisene fra sesong 1 av realityprogrammet «Ex on the beach», vurderer den nye sesongens deltakere. Vis mer

- Elsker drama

Sekskant på tv. Krangling. Mobbe-anklager. Drama. Elsket og hatet. For to år siden gjorde hun seg bemerket i samtlige riksmedier for oppførselen i serien, som da ble spilt inn på Mauritius. Perioden etter serien ble også svært intens.

«Du er ikke en dritt, bitch, bare hør her». Sitatet gjorde henne berømt over natta, etter at hun i første episode av den første sesongen havnet i en opphetet krangel og ytret den nå famøse frasen.

Ordene ble også utgangspunktet for låta «Bitch, hør her», som i skrivende stund er avspilt 2,9 millioner på Spotify. Hun ble også tildelt Gullruten for «Årets deltaker», en tildeling som ledet til en kritisk og bred diskurs.

VANT SIN FØRSTE PRIS: Melina Johnsen Gullruten i kategorien «årets deltaker». Video: Rød Løper Vis mer

Nå hopper hun altså tilbake inn i samme univers igjen. Det store spørsmålet er altså: Hvorfor?

- Norge skal skremmes igjen. Det var jo gøy forrige gang, så hvorfor ikke gjøre det igjen? Det er deilig å kunne få en betalt ferie til et varmt sted. «Ex on the Beach» sørget for mye bra i livet mitt, og det kan jo bli enda bedre denne gangen, forklarer hun, og tilføyer at hun muligens har blitt litt roligere de to siste årene.

- Men jeg kan ikke nekte for at det kanskje blir krangling og drama også denne gangen. Jeg elsker det jo, men jeg skal ikke blande meg inn i noe unødvendig, forklarer hun.

Åpen for alt

Da Se og Hør møtte den selvsikre og sprudlende deltakeren før innsjekk i januar, var hun nesten bombesikker på at dette ville bli en bra sesong. Hun var samtidig klar på at hun trolig kom til å ha sex der inne.

- Det kommer litt an på guttene og jentene. Hvis sekskant var drøyt første gang, så går vi for åttekant i år. Jeg er med på alt, sier hun, og fortsetter:

- Det er varmt og deilig her, og da kommer sexen som en naturlig del av det. Jeg blir så yr når man er på eksotiks, eskotisk, ekso … eksotiskkesk? Hva heter det? Ja ja, når man er på varme steder i hvert fall. Samtidig er man oppå hverandre hele tiden i villaen, og havner i en boble, forklarer hun.

VANSKELIG VALG: Melina Johnsen får et vanskelig i valg i «Ex on the Beach», når Daniel dukker opp igjen. Video: Discovery Vis mer

På spørsmål om hvilke forventninger hun har til guttene, og i og for seg jentene, svarer hun at hun er spent.

- Jeg ser etter alt mulig, og har ingen fasit for hva jeg faller for. Jeg er absolutt åpen for å ha sex med begge kjønn, og har gjort det før. Jeg foretrekker jo gutter, men man skal aldri si aldri her nede.

- HÆLA I TAKET: Melina Johnsen sier hun har blitt litt roligere de siste årene, men utelukker ikke drama likevel. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
- HÆLA I TAKET: Melina Johnsen sier hun har blitt litt roligere de siste årene, men utelukker ikke drama likevel. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

Johnsen har vært singel i en god stund. Sist hun var i et offentlig forhold, var da hun kom hjem fra første sesong av sjokkrealityen med Adrian Sellevoll. Det skulle derimot ikke vare, og siden den gang har hun ikke hatt noe offisiell kjæreste.

Ekser, som i programmets univers defineres som en person du har ligget med, har hun derimot mange av, og det er ikke alle hun ønsker å se på stranden.

- Jeg har en anelse om at enkelte muligens dukker opp, men vi får ta det som det kommer. Jeg kunne jo kanskje vært foruten et par gutter, men jeg vet ikke om de har giddet å reise helt til Brasil for å møte meg, ler hun.

Dårlig stemning gidder hun i hvert fall ikke, og lover overfor oss at denne sesongen trolig blir den beste av sitt slag. Det har hun store planer om å bidra til selv.

- Nå blir det sex, bra stemning, fest og hæla i taket. Sees på andre siden.

LES OGSÅ: - Må slutte å drikke for å vinne han tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer